mainos
HJK Helsinki - Helsingin Jalkapalloklubi

Uutiset

Osuuko Ilmari Yl?nen my?s Kiffenin verkkoon?
otteluennakko
14.05.2015

Klubi 04-Kiffen 15.5.

Klubi 04 pelaa perjantaina toisen peräkkäisen kotipelinsä, kun Helsingin paikallispelissä on vastassa kakkoseen täksi kaudeksi noussut Kiffen.
Molemmat joukkueet ovat aloittaneet Kakkosen Itäisen lohkon hyvin ja kumpikin on ilman tappioita ensimmäisten otteluiden jälkeen. Klubi 04 on ehtinyt pelaamaan kolme ottelua, joista saldona on kaksi voittoa kauden avauspelistä tulleen tasapelin lisäksi. Kiffen avasi kautensa niukalla 1-0 voitolla Susia vastaan ja tasasi edellisessä ottelussaan pisteet sarjan kärjessä viilettävän Kultsun kanssa.

Vaikka Kiffen nousikin täksi kaudeksi Kakkoseen, on useimmilla helsinkiläisjoukkueen pelaajilla jo entuudestaan kokemusta kolmanneksi ylimmältä sarjatasolta. 04:n pelaajat saavat olla tarkkana koko pelin ajan vastustajien nopeiden ja erittäin taitavien hyökkäyspään pelaajien kanssa. Kiffenin joukkue ei fyysisyydessäkään jää monelle kakkoseksi, joten kotijoukkueelta edellytetään ehjää 90 minuuttista perjantain ottelussa jatkaakseen voittoputkeaan.

-Meillä oli edellisessä pelissä ajoittain erinomaista hyökkäämistä, toisaalta vaikka pidimme nollan toisen kerran putkeen, niin vastustaja sai hyökätä liian vaarallisesti. Meidän on palattava siihen, että puolustamme paremmin. Eli edelleen haetaan tasapainoista esitystä hyökkäämisen ja puolustamisen suhteen, kertoo Klubi 04:n päävalmentaja Toni Koskela.

Edellisessä kotiottelussaan 04 kaatoi Jipon 2-0, vaikka pelasi ottelun lopun yhden miehen vajaalla Sebastian Dolivon lennettyä suihkuun kahden keltaisen kortin seurauksena. Kotiavauksen voitto-osumista vastasivat Ilmari Ylönen ja Karim Zine. Helpolla voitto ei irtoa perjantainakaan ja sen tietää myös Koskela.

-Kiffen on aggressiivinen, todella yhtenäinen joukkue. Meidän on pystyttävä vastaamaan Kiffenin aggressiivisuuteen alusta alkaen. Lisäksi on tärkeää, että hyökkäämisemme on tasapainossa, jotta vastustajan todella nopeat hyökkääjät eivät pääse juoksemaan tyhjiin tiloihin vastahyökkäyksissä, Koskela painottaa.

Klubi 04-Kiffen perjantaina 15.5. kello 18.30 Sonera Stadiumilla. Stadionin portit aukeavat tuntia ennen ottelun alkua. Lippuja saa ostaa porteilta 10 eurolla, tervetuloa!

Lisää uutisia

Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa tästä ».