mainos
HJK Helsinki - Helsingin Jalkapalloklubi

Uutiset

26.05.2015

HJK Vuoden Strategiateko 2015 finalisti!

Suomen Strategisen Johtamisen Seura (SSJS) valitsi HJK:n Vuoden strategiateko -tunnustuksen finalistiksi.

SSJS:n jäsenten lähettämien ehdotusten joukosta Vuoden strategiateko –tunnus­tus annettiin Puolustusvoimille. Perusteluna oli Puolustusvoimien toimintamallin uudistus.

HJK selviytyi finalistien Vuoden strategiateko -tunnustuksen finalistien joukkoon ja valittiin yleisön suosikiksi. Yleisön suosikki -äänestyksessä äänestivät yritysten edustajat. 

HJK:n valintaperusteet finalistiksi pääsemiseksi olivat: HJK on toteuttanut strategiaa suomalaiselle urheilu­joukkueelle poikkeuksellisen onnistuneella tavalla ja samalla edistänyt koko lajin tunnettuutta.

Muut finalistit olivat Supercell ja Suominen oyj. Vuoden strategiateko on näkyvä, strategiaa elävöittävä teko, joka on osaltaan vaikuttanut positiivisesti Suomen, yksittäisen yrityksen, toimialan tai yhteisön kehitykseen. Tunnustus luovutettiin ja finalistit palkittiin seuran strategiaseminaarissa 25.5.

Lisää uutisia

Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa tästä ».