mainos
HJK Helsinki - Helsingin Jalkapalloklubi

Uutiset

17.07.2015

HJK:n Gothia Cup päättyi välierätappioon

 

HJK kärsi välierätappion ghanalaiselle Right to Dream -akatemialle perjantaisessa ottelussa Ruotsissa pelattavassa U17-ikäluokan Gothia Cupissa.

Ghanalaiset olivat parempia maalein 0-3 (0-1). Ottelu ratkesi lopullisesti viimeisen viiden minuutin aikana, kun ghanalaiset iskivät kaksi maalia HJK:n hakiessa tasoitusta. Näin ollen HJK:n hyvä turnaus katkesi välierävaiheeseen.

Välieriin HJK selvitti tiensä pelattuaan alkulohkossa ensin 0-0 tasapelin ruotsalaista Elfsborgia vastaan ja voitettuaan sen jälkeen englantilaisen Kinetic Academyn 3-1 ja murskaamalla ruotsalaisen Djurgårdenin 5-0. Maalittomassa puolivälieräkamppailussa alkulohkonsa voittanut HJK kaatoi rangaistuspotkukilpailun jälkeen AIK:n.

-Ghanalainen vastustajamme oli erittäin hyvä, heillä oli yksilötasolla monta todella nopeajalkaista ja taitavaa pelaajaa. Silti meillä ei ollut pelissä hätää ja parempaan olisi ollut mahdollisuuksia. Meidän oma pallollinen pelaaminen ja sen puute veivät meiltä mahdollisuudet päästä finaaliin. Valitettavasti tänään ei päästy parhaaseemme, harmittelee joukkuetta valmentanut Klubi 04:n päävalmentaja Toni Koskela.

Lisää uutisia

Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa tästä ».