mainos
HJK Helsinki - Helsingin Jalkapalloklubi | On vain yksi Klubi.

Uutiset

28.09.2015

Leo Väisänen ja HJK jatkosopimukseen

Keskuspuolustaja Leo Väisänen, 18, on solminut kahden vuoden jatkosopimuksen HJK:n kanssa.

Väisäsen ja Klubin sopimus kattaa kaudet 2016 ja 2017. Tällä kaudella keskuspuolustaja on pelannut Klubi 04:n riveissä hyvän kauden.

Väisänen siirtyi Klubiin täksi kaudeksi Käpylän Pallosta. Keskuspuolustaja on mukana myös HJK:n U19 joukkueessa, joka kohtaa Uefa Youth Leaguen ensimmäisellä kierroksella skotlantilaisen Celticin.

Väisänen on tuttu kasvo myös Suomen nuorisomaajoukkueista, joissa puolustaja on edustanut sinivalkoisia useassa eri ikäluokassa.

Väisäsen perhettä on siunattu vahvoilla urheilulisilla lahjoilla, sillä Leon isoveli Sauli pelaa tällä hetkellä HIFK:ssä Veikkausliigaa lainalla ruotsalaisesta AIK:sta.

-Olen nyt pelannut vuoden täällä. Olosuhteet ovat huippuluokkaa ja jatkosopimus tuntui luontevalta jatkolta. Olen iloinen tästä sopimuksesta, Väisänen iloitsee.

Väisäsen ja muun HJK U19 joukkueen otteita voi tulla seuraamaan Sonera Stadiumille keskiviikkona 30.9. kello 18.30, kun HJK ja Celtic iskevät yhteen. 

HJK Kausari 2019 myynnissä nyt!

Lisää uutisia

Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa tästä ».