mainos
HJK Helsinki - Helsingin Jalkapalloklubi | On vain yksi Klubi.

Uutiset

30.10.2015

Klubilaisille tunnustusta Captain's Ball -gaalassa

Kolme Klubilaista pokkasi palkintoja vuosittaisessa Captain's Ball -juhlagaalassa.

Sinivalkoisista palkittiin IS Tähtipelaajaksi valittu Atom, Veikkausliigalegendaksi valittu Ville Wallén ja vuoden poikapelaajaksi valittu Saku Ylätupa.

Atom keräsi Veikkausliigassa yhteensä 30 IS tähteä, mikä oli selvästi eniten koko liigassa. Veikkausliigassa ensimmäistä kauttaan pelannut japanilainen viimeisteli HJK:lle kahdeksan osumaa kotoisessa liigassa.

Ville Wallén on voittanut HJK:n riveissä kuusi Suomen mestaruutta. Kulttivahdin asemaan Klubissa noussut Wallén oli tärkeä palanen Klubin kuuden kauden kultaputkella, johdattaen helsinkiläiset torjunnoillaan viiteen peräkkäiseen mestaruuteen 2009-2013. Peliuransa jälkeen Wallén siirtyi HJK:n maalivahtivalmentajaksi ja juhli mestaruutta myös uuden pestinsä ensimmäisen kauden päätteeksi. Veikkausliigassa Wallén pelasi uransa aikana komeat 289 ottelua.

Saku Ylätupa löi itsensä vahvasti läpi tällä kaudella pelatessaan HJK:n reservijoukkue Klubi 04:ssä. Ylätupa oli alati vastustajien puolustuksen harmina juonikkailla ja tehokkailla ratkaisuillaan. 14 pelaamassaan ottelussa Ylätupa viimeisteli 5 maalia. Lisäksi Ylätupa esiintyi edukseen HJK U19 joukkueen mukana Uefa Youth Leaguessa, sekä Suomen nuorisomaajoukkueissa.

IS Tähtipelaaja – Atomu Tanaka, HJK (30 tähteä)

Kauden jokaisessa Veikkausliigaottelussa jaetaan kolme, kaksi ja yksi IS Tähteä ja kauden päätteeksi eniten tähtiä kerännyt vie palkinnon nimiinsä. 

Veikkausliigan Legenda - Ville Wallén

Veikkausliiga lanseerasi syksyllä 2007 suomalaisen jalkapallon satavuotisjuhlan kunniaksi uuden Legenda-kunniakerhon. Veikkausliigan Legendat ovat pelaajia tai muita jalkapallotoimijoita, jotka ovat olleet erityisen tärkeitä kannattajilleen, seuroilleen, paikkakunnilleen, Veikkausliigalle ja suomalaiselle jalkapalloilulle. Legendoilla ei ole järjestysnumeroa, vaan jäsenet listataan aakkosjärjestyksessä.

Vuoden poikapelaaja - Saku Ylätupa, HJK

Saku Ylätupa on tekninen hyökkäyspään pelaaja, joka pystyy laadukkaisiin ratkaisuihin vaativissakin otteluissa.

Lisää uutisia

Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa tästä ».