HJK Helsinki - Helsingin Jalkapalloklubi | On vain yksi Klubi.

Uutiset

30.10.2015

Stadium jatkaa HJK:n urheilutavarantoimittajana

Stadium jatkaa Suomen menestyneimmän seuran virallisena urheilutavarantoimittajana.
Stadium ja HJK ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen, joka on jatkoa vuonna 2005 alkaneelle yhteistyölle. Stadium toimii HJK Oy:n ja HJK ry:n virallisena urheilutavarantoimittajana. Uusi sopimus on 5 vuotinen ja kattaa yhteistyön aina vuoteen 2020 asti.

-Jalkapallo on tärkeä ja keskinen alue toiminnassamme, johon tulemme jatkossakin panostamaan. Teamsales konseptimme on osoittanut kuinka tärkeää seuroille on ammattimaisuus toiminnassa yhdistettynä vahvaan asiakaspalveluun.

-Koemme tärkeänä ja olemme ylpeitä, että saamme jatkaa yhteistyötä Suomen menestyneimmän jalkapalloseuran, HJK:n kanssa. HJK:ssa yhdistyy ja näkyy vahva sitoutuminen lajiin ja sen kehittämiseen, niin juniori puolella kuin myös edustusjoukkueen osalta, toteaa Stadium maajohtaja Jaakko Soini.

-Hienoa, että pitkään jatkunut hyvä yhteistyö saa jatkoa. Stadium on tärkeä ja erittäin laadukas yhteistyökumppani koko HJK:lle. Näkyvä osa yhteistyöstä liittyy edustusjoukkueesemme, mutta suurin osa yhteistyöstä painottuu seuran junioritoimintaan. Stadium toimittaa kaikki varusteet kaikille HJK:ssa pelaaville pelaajille, kertoo HJK:n varatoimitusjohtaja Kari Haapiainen.

 

HJK

HJK on Suomen menestynein jalkapalloseura. Helsinkiläiset ovat voittaneet Suomen mestaruuden peräti 27 kertaa ja juhlineet Suomen cupin voittoa 12 kertaa. Klubi on ainoa suomalaisseura, joka on pelannut Euroopan suurimmissa seurajoukkuekilpailuissa. Vuonna 1998 HJK selvitti tiensä Mestarien liigan lohkovaiheeseen ja vuonna 2014 joukkue pelasi itsensä Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen.

Seuraa HJK:n kuulumisia ja tutustu seuraan lisää. www.hjk.fi

 

Stadium

Stadium on pohjoismaiden suurin urheilukauppaketju, jolla on yhteensä noin 160 myymälää Ruotsissa, Suomessa, Tanskassa ja Saksassa.
Konserniin kuuluu myös erikoiskonseptit Stadium Ski ja Stadium Outlet sekä tytäryhtiö Stadium Sports Camp (svb).
Stadium konsernilla on noin 3200 työntekijää ja myynti tilikaudella 2013/2014 oli noin 6,3 miljardia kruunua arvonlisäveroineen.
Yrityksen omistavat veljekset Ulf ja Bo Eklöf perheineen ja Ikano S/A. Stadium haluaa inspiroida aktiiviseen, hauskaan ja terveelliseen elämään.
www.stadium.fi

Lisää uutisia

Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa tästä ».