HJK Helsinki - Helsingin Jalkapalloklubi | On vain yksi Klubi.

Uutiset

10.12.2015

Adidas ja HJK jatkavat 50-vuotista yhteistyötä

Entisestään laajentunut yhteistyö on yksi Suomen suurimmista ja pitkäaikaisimmista kumppanuussopimuksista urheilun saralla.
Adidas on solminut viiden vuoden jatkosopimuksen pitkäaikaisen kumppaninsa HJK:n kanssa. Uusi sopimus astuu voimaan poikkeuksellisesti vielä kun olemassa olevaa sopimusta on jäljellä ja kattaa näin ollen kaudet 2016-2020. Yhteistyösopimuksen myötä adidas säilyy HJK:n varustemerkkinä seuraavan viidenkin vuoden ajan.

Suomen johtava jalkapalloseura HJK ja adidas ovat tehneet yhteistyötä jo 50 vuoden ajan. Uusi sopimus jatkaa yhteistyötä nyt näkyvästi koko seuran kanssa aina junioreista edustusjoukkueeseen saakka. Uuden sopimuksen myötä myös Klubi 04 ja naisten edustusjoukkue ovat entistä näkyvämmin mukana.

”Kyseessä on luonteva kumppanuus vahvan suomalaisen seuran kanssa ja siksi jatkammekin hyvillä mielin erinomaisesti sujunutta yhteistyötä”, sanoo adidaksen markkinointijohtaja Tia Matthews. ”Maan johtava jalkapalloseura tekee työtä ahkerasti Suomen jalkapallokulttuurin kasvattamisen sekä juniorityön eteen, jotka ovat myös adidakselle tärkeitä asioita”, hän jatkaa.

”Sama vahva päämäärä olla edelläkävijä ja suunnan näyttäjä suomalaisen jalkapallon kehitystyössä on luonut erinomaisen pohjan pitkään jatkuneelle yhteistyölle. Olisi vaikea kuvitella muita tunnusmerkkejä Klubille, kuin juurikin jalkapallosta tunnettu kolme raitaa”, kertoo HJK:n toimitusjohtaja, Aki Riihilahti.

Lisätiedot:
Adidas Group Oy / Tia Matthews: tia.matthews@adidas-group.com, p. 050 995 7029
HJK / Sari Mikkonen-Mannila: sari.mikkonen-mannila@hjk.fi, p. 050 3878308


Adidas

adidas on maailman johtava tavaramerkki jalkapallossa. Se on virallinen sponsori / virallinen toimittaja maailman tärkeimmissä jalkapalloturnauksissa, kuten FIFA World Cup™, FIFA Confederations Cup, UEFA Champions League, UEFA Europa League ja UEFA European Championships. adidas sponsoroi myös Euroopan huippuliittoja, mukaan lukien maailmanmestaruuden voittanut Saksa ja Euroopan mestaruuden voittanut Espanja sekä Belgia, Venäjä, Ruotsi, Tanska ja Pohjois-Irlanti. Maailman parhaimpia pelaajat löytyy myös adidas-tiimistä, kuten Leo Messi, Gareth Bale, Thomas Müller, Luis Suárez, James Rodríguez, Diego Costa ja Mesut Özil.

HJK

HJK on Suomen menestynein jalkapalloseura. Helsinkiläiset ovat voittaneet Suomen mestaruuden peräti 27 kertaa ja juhlineet Suomen cupin voittoa 12 kertaa. Klubi on ainoa suomalaisseura, joka on pelannut Euroopan suurimmissa seurajoukkuekilpailuissa. Vuonna 1998 HJK selvitti tiensä Mestarien liigan lohkovaiheeseen ja vuonna 2014 joukkue pelasi itsensä Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen.

Lisää uutisia

Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa tästä ».