mainos
HJK Helsinki - Helsingin Jalkapalloklubi | On vain yksi Klubi.

Uutiset

08.02.2016

Vuoden ensimmäinen Stadin derby pelataan tiistaina!

HJK ja HIFK iskevät ensimmäisen kerran yhteen vuoden 2016 puolella Liigacupin ottelussa Talin hallissa tiistaina 9.2. kello 17.00.

Viime kaudella joukkueet kohtasivat Veikkausliigassa kolme kertaa. Kaikki kolme ottelua päättyivät samoihin 1-1 lukemiin, joten Stadin herruus jäi virallisesti ratkaisematta.

Klubi ja HIFK kohtasivat myös viime kaudella Liigacupissa, tuolloin välierävaiheessa. Harjoitusleirillä Espanjassa leireillyt HJK pelasi ottelun Klubi 04:n miehistöllä ja eteni Liigacupin finaaliin 2-0 voitolla.

HJK-HIFK tiistaina 9.2. kello 17.00

Ottelun lipunmyynti alkaa kello 16.00, tule ajoissa paikalle, sillä Talin jalkapallohalliin mahtuu paikalle noin 800 katsojaa. Otteluliput 10 euroa/kpl, alennusryhmille (HJK:n kausikorttilaiset 2016, opiskelijat, lapset, eläkeläiset) 5 euroa/kpl. Ottelu tulee olemaan hyvin suurella todennäköisyydellä loppuunmyyty. 200 paikan HIFK-kannattajakatsomoon on oma lipunmyynti ja sisäänkäynti.

Etkö pääse paikalle tai ehdi jonottamaan lippuja? Ei huolta, HJK ja Urheilulehti tekevät ottelusta suoran yhteislähetyksen. Lähetyksessä on studio-osuudet ennen ottelua, tauolla ja taiston päätyttyä, jolloin haastattelussa on myös päävalmentajat molemmista joukkueista. Kaikki tämä ja Urheilulehden näytenumero kotiin kannettuna nyt vain 8 eurolla.

Liigacup by HJK & Urheilulehti esittää:

Stadin derby HJK-HIFK tiistaina 16.50

Selostus: Petteri Vennelä, kommentaattorina Jarno Parikka.

Osta matsilähetys tästä >>

 

Lisää uutisia

Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa tästä ».