mainos
HJK Helsinki - Helsingin Jalkapalloklubi | On vain yksi Klubi.

Uutiset

29.03.2016

FordStore Laakkonen ja HJK potkaisivat yhteistyön käyntiin

FordStore Laakkonen ja HJK ovat solmineet yhteistyösopimuksen, joka ulottuu vuoden 2017 loppuun. Sopimukseen liittyy myös optio jatkosta vuodelle 2018.

Sekä Ford että HJK erottuvat sinivalkoisilla tunnusväreillään. Ford on yksi suosituimmista ja myydyimmistä automerkeistä Suomessa ja laaja Ford-mallisto tarjoaa vaihtoehtoja jokaiseen kokoluokkaan. Lippulaivaliike FordStore Laakkosen valikoimaan kuuluvat myös ylelliset Vignale-mallit sekä legendaarinen Ford Mustang. HJK on 27-kertainen jalkapallon Suomen mestari, jonka riveissä pelaa ja on pelannut useita lajin suomalaisia legendoja.

Yhteistyö tuo FordStore Laakkosen ja Fordin lähelle katsojia HJK:n ottelutapahtumissa ja markkinointitoimenpiteissä. Päätavoitteena on kasvattaa FordStore Laakkosen näkyvyyttä ja tunnettuutta pääkaupunkiseudulla.

- HJK on lajin menestyksekkäin joukkue Suomessa ja myös kansainvälisillä jalkapallokentillä parhaiten pärjännyt suomalaisjoukkue. Se kiinnostaa futista ja urheilua yleensäkin seuraavaa yleisöä, jossa on paljon nykyisiä ja tulevia autonostajia. Yhteistyö avaa meille uudenlaiset kanavat lähestyä kohderyhmäämme, sanoo Laakkosen autokonsernin toimitusjohtaja Timo Yli-Salomäki.

- Suomessa tänä vuonna 90 vuotta täyttävä Ford, FordStore Laakkonen ja menestyksekkäästä historiastaan tunnettu HJK sopivat hienosti yhteen, toteaa Oy Ford Ab:n toimitusjohtaja Hannu Pärssinen.

- Laakkonen ja Ford ovat meille mieluisat yhteistyökumppanit. Laakkosen kanssa hyvä yhteistyö saa jatkoa ja Ford osaltaan lisää mahdollisuuksia ja tuo positiivista lisäarvoa kokonaisuudelle, jatkaa HJK:n varatoimitusjohtaja Kari Haapiainen.

Veikkausliigassa HJK on jälleen yksi vahvimmista ennakkosuosikeista. Kausi alkaa lauantaina 2. huhtikuuta, jolloin HJK kohtaa kotikentällään IFK Mariehamnin. FordStore Laakkonen on kuvassa mukana kauden avauspelistä lähtien.

HJK Kausari 2019 myynnissä nyt!

Lisää uutisia

Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa tästä ».