mainos
HJK Helsinki - Helsingin Jalkapalloklubi

Uutiset

04.04.2016

HJK:n kausikorttikauppa käy vilkkaana

Uudet kausikortit noudettavissa perjantain pelissä.

HJK:n kausikorttikauppa käy vilkkaana vielä ensimmäisen ottelun jälkeenkin. Jotta kaikki varmasti saavat korttinsa perille, emme postita niitä enää kotiin, vaan kausikortit voi noutaa perjantaina 8.4. ennen HJK-VPS -peliä. Kausikortit ovat noudettavissa nimellä maksukuittia vastaan Urheilukadun Pohjoispäädyn lipunmyynnistä ”Noudettavat”. Piste aukeaa tunti ennen ottelun alkua eli jo 17.30.

Klubipääty täyttyy – kausarilla mahtuu varmasti

Tällä kaudella kaikki istumapaikat ovat numeroituja. Klubipääty oli jo ensimmäisessä pelissä loppuunmyyty, joten irtolippuja ei sinne monissa peleissä jää myyntiin. Jos haluat katsoa pelejä Klubipäädyssä, kannattaa vielä hankkia sinne kausikortti. Hinta 125,- sisältää oman paikan, vielä 16 peliä ja yhden europelin.

Osta kausikortti tästä: HJK.fi

Ajoissa paikalle

Olympiastadionin remontti on sulkenut monet tutut kävely- ja autoreitit ja vähentänyt parkkipaikkoja entisestään. Tule julkisilla ja osta lippu ennakkoon, niin säästyt jonoilta.

Katso remontista lisää: stadion.fi

Lisää uutisia

Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa tästä ».