mainos
HJK Helsinki - Helsingin Jalkapalloklubi | On vain yksi Klubi.

Uutiset

26.05.2016

Stadin Derby tänään! - Tule ajoissa, käytä julkisia

Loppuunmyyty Stadin Derby HJK-HIFK pelataan tänään Sonera Stadiumilla. Yleisöä kehotetaan tulemaan ajoissa paikalle ja käyttämään julkisia kulkuvälineitä.

Varauduthan Töölön täyttymiseen ja tulet ajoissa kohti Sonera Stadiumia. Olympiastadionin remontti vaikeuttaa ja hidastaa kulkua stadionin alueella, perinteiset jalankulkuväylät Eläintarhan puolelta Itäkatsomoon eivät ole käytössä. Parkkipaikkoja on todella niukasti, joten kannattaa saapua paikalle julkisilla.

Portit ja myyntipisteet aukeavat 17.00. Porteilla olevat turvatarkastukset saattavat aiheuttaa jonoja, joten kannattaa tulla ajoissa nauttimaan tunnelmasta ja tarjoilusta. Otteluun kannattaa varata myös käteistä rahaa, sillä kaikissa lisämyyntipisteissä ei käy kortti.

Lippuinfo

Kaikilla kausikorttilaisilla on numeroidut kortit, jotka oikeuttavat omaan istumapaikkaan.

- HJK Ry:n numeroimattomat kausikortit junnuille ja toimihenkilöille eivät ole voimassa Stadin derbyssä, kuten ennen kautta on sovittu.
- Stadin Derby –lippupaketit käyvät vielä tähän peliin, omalle numeroidulle paikalle.
- Lippukirjojen lippuja ei enää voi vaihtaa otteluun, sillä ottelu on loppuunmyyty.
- Kultakorttilaisille on varattu liput Noudettavat pisteeseen Pohjoispäätyyn. Liput on noudettava viimeistään 18.00, jonka jälkeen ne vapautetaan.

Koska ottelu on loppuunmyyty, epävirallisissa kanavissa myytyjen lippujen suhteen tulee olla varauksellinen. HJK ei vastaa niihin liittyviin ongelmiin. Jos lipun tai kausikortin kanssa on ongelmia portilla, katsomoon ei pääse. Kaikki epäselvät tapaukset selvitetään ja tarkistetaan HJK:n toimistolla.

ISTV ja Ruutu+ näyttävät ottelun livenä.

Lämpimästi tervetuloa paikan päälle tai ruudun ääreen.

Lisää uutisia

Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa tästä ».