HJK Helsinki - Helsingin Jalkapalloklubi | On vain yksi Klubi.

Uutiset

27.05.2016

HIFK ja HJK kiittävät Stadin Derbyn hienoa tunnelmaa

 

HIFK ja HJK kiittävät Stadin Derbyyn osallistuneita kannattajia, henkilökuntaa, viranomaisia, sidosryhmiä ja mediaa upean tapahtuman ja tunnelman luomisesta. Molemmat seurat haluavat jatkossakin pitää Stadin Derbyn vuoden huipputapahtumana ja koko perheen arvokkaana urheilujuhlana.

HIFK ja HJK eivät seuroina millään tavoin hyväksy stadionin ulkopuolisia yksittäisten ihmisten aiheuttamia lieveilmiöitä, poliittisia kannanottoja, rasismia eikä väkivaltaa. Näistä kiinnijääneet eivät ole tervetulleita ottelutapahtumiin.

Molemmat seurat ovat tehneet ja tekevät jatkossakin paljon ennaltaehkäisevää työtä faniryhmien ja viranomaisten kanssa jalkapallokulttuurin suurjuhlan onnistumiseksi. Ottelutapahtumat ovat olleet hyvin organisoituja ja tunnelmaltaan ainutlaatuisia, ja on kaikkien jalkapallosta välittävien etu pitää ne sellaisina jatkossakin.

Stadin Derby on suomalaisen urheilukulttuurin paras tuote paikan päällä.

Lisää uutisia

Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa tästä ».