mainos
HJK Helsinki - Helsingin Jalkapalloklubi | On vain yksi Klubi.

Uutiset

22.07.2016

Lipunmyynti IFK Göteborg -otteluun

3. karsintakierroksen ottelu lipunmyynti alkaa kausikorttilaisten etuostolla tänään. Yleinen myynti alkaa lauantaina 23.7.

HJK selvitti tiensä Eurooppa-liigan 3. karsintakierrokselle voittamalla bulgarialaisen PFC Beroe Stara Zagoran yhteismaalein 2-1.

Vieraissa Stara Zagorassa pelattiin tasan 1-1, tuomisina arvokas vierasmaali. Kotikentällä Klubi pelasi viisasti, otti varman 1-0 voiton ja eteni karsinnoissa jatkoon.

Kolmannella kierroksella HJK saa vastaansa ruotsalaisen IFK Göteborgin. Ensimmäinen osaottelu pelataan vieraissa torstaina 28.7. ja toinen Töölössä 4.8.

Kausikorttilaisten etuosto-oikeus omaan istumapaikkaansa alkaa tänään perjantaina kello 12.00 ja kestää lauantaihin 12.00. Kausikorttilaisille on lähetetty sähköpostitse kirje, jossa on linkki oman kausikorttipaikan ennakko-ostoon. Jos sähköposti ei ole tullut perille, lähetä viesti osoitteeseen: hjk@hjk.fi.

HUOM! Mobiilisti ostaessa et pääse valitsemaan omaa paikkaasi, jolloin voit saat jonkun toisen paikan, ja näin tehty kauppa perutaan. Oman paikan pääsee valitsemaan vain pöytäkoneella, johon on asennettu flash-plugin. 

Liput otteluun tulevat yleiseen myyntiin lauantaina 23.7. kello 12.00.

Lippujen hinnat ennakkoon ostettuna

Pääkatsomo
- normaali: 40 €
- lapsi 4-12 v: 15 €

Itäkatsomo
- normaali: 30 €
- eläkel./opiskelija: 20 €
- lapsi 4-12 v: 15 €

Klubipääty
- normaali: 20 €
- eläkel./opiskelija: 15 €
- lapsi 4-12 v: 15 €

+ toimituskulut 2,50 €

HJK Kausari 2019 myynnissä nyt!

Lisää uutisia

Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa tästä ».