mainos
HJK Helsinki - Helsingin Jalkapalloklubi | On vain yksi Klubi.

Uutiset

04.08.2016

KLUBI vs IFK GÖTEBORG - Ohjeita illan peliin

Tervetuloa Eurooppa-liigan 3. kierroksen toiseen ja play off -paikan ratkaisevaan osaotteluun HJK Helsinki - IFK Göteborg.

Aika ja paikka

Tänään 4.8. kello 19.00 Sonera Stadium, Urheilukatu 5.

Ajoissa paikalle

Ottelu on loppuunmyyty, joten porteilla ei ole lipunmyyntiä. Portit katsomoon sekä ja VIP-tilojen sisäänkäynnit aukeavat Sonera Stadiumilla kello 17.30. UEFA:n sääntöjen mukaan ottelussa ei ole alkoholitarjoilua muualla kuin VIP-tiloissa.

Saapuminen stadionille

Sonera Stadiumille kannattaa tulla julkisilla kulkuneuvoilla, sillä parkkipaikkoja on poistettu käytöstä ja niitä voi olla vaikea löytää Olympiastadionin remontin takia. Helsingin keskustasta stadionille pääsee raitiolinjoilla 2, 4, 7, ja 10. Pasilan asemalta stadionille tulevat mm. raitiolinja 7 sekä bussi 69.

Kannattajien marssit

Sekä HJK:n että IFK Göteborgin kannattajat marssivat kulkueessa ennen peliä Urheiliukatua pitkin. Varaudu myös tähän tulemalla ajoissa paikalle.

Turvatarkastukset, kielletyt esineet

Varaudu porteilla turvatarkastuksiin. Muistathan, että mm.pullot ja sateenvarjot tulee jättää portin ulkopuolelle.

HJK Shop

HJK:n fanituotteita ja illan ottelukaulaliinan voit ostaa stadionilta HJK Shopista, Urheilukatu 5, katutaso. HJK Shop on tänään auki ottelun alkuun asti koko päivän ja ottelun jälkeen.

Ennen ottelua kaulaliinoja myydään myös Itäkatsomon porttien sisäpuolella ja Klubipäädyn puoleisessa kioskissa.

Ottelu TV:ssä

Ottelun näyttää suorana lähetyksenä
Suomessa ISTV, Ruotsissa Viaplay ja muualla maailmassa HJK TV.

Sinivalkoista päälle, saa kannustaa

Kiitos kun tulet Klubin peliin. Olisi hienoa, jos pukeutuisit sinivalkoiseen. Kannustava yleisö on joukkueellemme 12. kenttäpelaaja.Sitä tarvitaan tänään.

 

HJK Kausari 2019 myynnissä nyt!

Lisää uutisia

Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa tästä ».