mainos
HJK Helsinki - Helsingin Jalkapalloklubi | On vain yksi Klubi.

Uutiset

Kuvassa: Kari Haapiainen (HJK Oy), Jari Peltonen (Rautia Malmi) ja Timo Muurinen (HJK ry)
13.10.2016

HJK ja Rautia Malmi yhteistyöhön

 

Rautia Malmi palvelee rakentajaa, remontoijaa sekä rakentamisen alan ammattilaisia Kehä I ja Lahdentien kulmassa. Rautia Malmilla työskentelee 56 rautakaupan ammattilaista. Malmilta saat ostoksillesi mm. kuljetuspalvelun, rahoituksen sekä asennuspalvelut. Malmin tunnettuna vahvuutena on eityisesti ystävällinen, sujuva ja asiantunteva palvelu.

– Rautia Malmi haluaa omalta osaltaan olla mukana liikunta- ja urheiluseurojen sekä niissä liikkuvien urheilijoiden toiminnassa. HJK-perheet saavat jatkossa meiltä merkittävät edut, kertoo kauppias Jari Peltonen.

– On ilo aloittaa yhteistyö Rautia Malmin kanssa. 3000 junioria perheineen saavat hienon kumppanin ja merkittäviä etuja arkeen, iloitsee HJK:n varatoimitusjohtaja Kari Haapiainen.

Kun asioit Rautia Malmilla, näytä kausikorttia tai Klubikorttia, niin saat alennusta 15 % käteisostoista (poislukien kampanjatuotteet).

Rautia Malmi: rautiamalmi.com »

HJK Kausari 2019 myynnissä nyt!

Lisää uutisia

Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa tästä ».