mainos
HJK Helsinki - Helsingin Jalkapalloklubi | On vain yksi Klubi.

Uutiset

otteluennakko
16.10.2016

Ilves - HJK 17.10.

Kauden viimeinen vieraspeli Tampereella. Vastassa mitalikannassa oleva Ilves.

Kahden viimeisen Veikkausliiga-kierroksen asetelmat ovat tiukat. IFK Mariehamn johtaa, HJK on kakkosena pisteen päässä, SJK ja Ilves kärkkyvät heti perässä. Tampereella on siis odotettavissa huikea ilta.

Kauden aiemmista otteluista voitot ovat tasan. Toukokuussa Töölössä HJK onnistui voittamaan suurinumeroisesti 5-1, heinäkuussa vieraissa peli päättyi Ilveksen hyväksi 1-0.

Syksyn viimeinen rutistus on käsillä ja mitalisijat voivat vielä kääntyä miten päin vain. HJK pelasi perjantaina täyden stadionin edessä Töölössä IFK Mariehamnia vastaan tasan 1-1 vaikka tilanteita maalintekoon oli useampia. Ilves puolestaan pelasi samaan aikaan tasapelin helsinkiläisiä vastaan, kun peli HIFK:ta vastaan päättyi 1-1.

Päävalmentaja Mika Lehkosuo kauden viimeistä nurmipeliä rauhallisesti:

– Sillä, pelataanko tässä vaiheessa kautta keinonurmella vai luonnonnurmella, ei ole mitään merkitystä. Molempiin on totuttu. Muutama kokoonpanomuutos tullaan Tampereella näkemään ja Alfredo Morelos on ottelussa pelikiellossa.

Katso ottelu suorana lähetyksenä ISTV:stä »

 

Lisää uutisia

Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa tästä ».