mainos
HJK Helsinki - Helsingin Jalkapalloklubi | On vain yksi Klubi.

Uutiset

10.11.2016

Lemonsoft HJK:n yhteistyökumppaniksi

 

Lemonsoft on kotimainen Vantaalla, Vaasassa, Tampereella, Joensuussa ja nyt myös Turussa toimiva ohjelmistotalo. Meillä on yli 10-vuoden kokemus toiminnanohjausjärjestelmien kehittämisestä ja käyttöönotoista. Olemme mukana yli 15 000 yrityksen arjessa.

– HJK on vahva, tunnettu brändi koko Suomessa ja etenkin pääkaupunkiseudulla. Lemonsoftin tavoitteena on nostaa tunnettavuutta pääkaupunkiseudulla ja HJK-yhteistyö on tärkeä osa tätä tavoitetta. HJK on myös Lemonsoft asiakas ja ohjelmiston käyttäjiä on lähes kolmekymmentä. Ammattiorganisaationa HJK hyödyntää hyvin toiminnanohjausjärjestelmän edut, kertoo Lemonsoftin markkinointipäällikkö Sanna Riskula.

– Olemme HJK:ssa iloisia, että voimme syventää yhteistyötä myös yhteistyökumppanuuteen. Olemme käyttäneet Lemonsoftin ohjelmistoa jo pitkään ja haluamme osaltamme tehdä tuotetta tunnetuksi, toteaa HJK:n varatoimitusjohtaja Kari Haapiainen.

Lue lisää: Lemonsoft Oy »

HJK Kausari 2019 myynnissä nyt!

Lisää uutisia

Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa tästä ».