mainos
HJK Helsinki - Helsingin Jalkapalloklubi | On vain yksi Klubi.

Uutiset

29.11.2016

HJK sopimukseen Obilorin kanssa

Veikkausliigan parhaaksi puolustajaksi toissa kaudella valittu Faith Friday Obilor siirtyy HJK:hon kaksivuotisella sopimuksella.

Nigerialainen 25-vuotias Obilor siirtyy vahvistamaan HJK:n keskuspuolustusta kaudet 2017 ja 2018 kattavalla sopimuksella. Suomeen viisi vuotta sitten saapunut nopea ja vahva nigerialainen on ehtinyt Interin lisäksi edustaa PS Kemiä ja RoPS:a, jossa oli avainpelaajana voittamassa hopeaa kaudella 2015.

Obilor on pelannut isossa roolissa ja paljon pelejä jokaisena pelikautenaan, ja hänen erityisominaisuuksiin kuuluu mm. vahva erikoistilanneosaaminen.

Obilorin myötä HJK:lla on kaudelle 2017 sopimus kahdeksan puolustajan kanssa, ja suurin osa näistä sopimuksista jatkuu myös kaudelle 2018.

– Haluan voittaa mestaruuden ja olen iloinen, että HJK isona seurana tarjoaa mahdollisuuden menestyä kotimaassa ja kansainvälisesti, kommentoi Obilor.

HJK Kausari 2019 myynnissä nyt!

Lisää uutisia

Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa tästä ».