mainos
HJK Helsinki - Helsingin Jalkapalloklubi | On vain yksi Klubi.

Uutiset

Kuvassa HJK Oy:n Markku Peltoniemi ja Kari Haapiainen, Restel Oy:n Kati Litmanen ja Lauri Elovainio sekä HJK ry:n Timo Muurinen.
29.11.2016

HJK ja Restel koko seuraa koskevaan yhteistyöhön

 

HJK:n ja Restelin vuosia jatkunut yhteistyö laajenee. HJK:n Edustusjoukkue on käyttänyt Restelin majoituspalveluita säännöllisesti pelimatkoillaan. Lisäksi HJK on suositellut Resteliä kansainvälisiin otteluihin liittyvissä majoituksissaan. Nyt yhteistyösopimus laajenee koskemaan myös HJK ry:n majoituksia.

– Meille on mieluisaa laajentaa olemassa olevaa yhteistyötä koko seuraan. Edustusjoukkueen kanssa hyvin toimivaan yhteistyöhön lisätään myös koko seuran yli 150 juniorijoukkuetta. Peli- ja turnausmatkojen majoitukset ja ruokailut voidaan keskittää osaavalle kumppanille, Restel Oy:lle, iloitsee HJK:n varatoimitusjohtaja Kari Haapiainen.

– HJK on erittäin tunnettu ja luotettava suomalainen urheilubrändi. Yhteistyökumppanuuden myötä Restel saa mahdollisuuden olla mukana tukemassa HJK:n laajamittaista työtä suomalaisen jalkapallon hyväksi. Samalla saamme erinomaisen tilaisuuden kertoa Restelin monipuolisista hotelli- ja ravintolapalveluista urheilua ja erityisesti jalkapalloa seuraaville asiakkaillemme, toteaa Restelin markkinointijohtaja Kati Litmanen.

 

Restel Oy on Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys. Konserniin kuuluu 43 hotellia ja yli 200 ravintolaa. Yritys työllistää Suomessa yli 5 000 hotelli- ja ravintola-alan ammattilaista ja sen liikevaihto vuonna 2015 oli 386,2 M€. Restelin hotelleja ovat kotimaiset Cumulus City & Resort -ketju (v. 2017 alkaen) ja Hotelli Seurahuone Helsinki, kansainväliset Holiday Inn -hotellit, Crowne Plaza Helsinki ja Hotel Indigo Helsinki – Boulevard. Ravintoloihin kuuluvat mm. BURGER KING®-, Rax Buffet-, HelmiSimpukka-, Grillsson-, Huviretki-, Martina-, Wanha Mestari- ja Hemingway’s -ravintolat sekä Tapahtumaravintolat. www.restel.fi

HJK Kausari 2019 myynnissä nyt!

Lisää uutisia

Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa tästä ».