mainos
HJK Helsinki - Helsingin Jalkapalloklubi | On vain yksi Klubi.

Uutiset

otteluraportti
24.03.2017

HJK - FCI Tallinn 3-0

HJK pelasi alkukauden viimeisen harjoitusottelunsa Töölön jalkapallosadionilla, jonne vieraaksi saapui virolainen FCI Tallinn.

HJK jatkoi vakuuttavaa menoaan. Niin Suomen Cupissa kuin harjoitusotteluissakin nähty aktiivinen prässipeli, sekä tehokas viimeistely takasivat Klubille 3-0 voiton.

Klubin avauskokoonpanosta puuttuivat muun muassa maajoukkuekomennuksilla olevat Mosa, Juha Pirinen, sekä Sebastian Dahlström. Avauksessa nähtiinkin iloisia paluita sairastuvalta, kun sekä Anthony Annan ja Vincent Onovo aloittivat pelin. Lisäksi vaihdosta kentällä nähtiin niin ikään sairastuvalta palanneet Lucas Lingman ja Obed Malolo.

HJK:n hyökkäyspeli toimi erittäin hyvin ensimmäisellä puoliajalla, ja paikkoja syntyi tasaisesti. Jo 11. minuutin kohdalla nähtiin avausosuma, kun Evans Mensah iski Ville Jalaston oivasta syötöstä ottelun avausosuman.

Sama mies tuplasi johdon reilun puolentunnin kohdalla, kun Mensah'n ja Vincentin loistava yhteistyö tuotti ghanalaiselle tekopaikan, josta nuorukainen ei erehtynyt.

Puoliajalle siirryttiin Klubin kahden maalin johdossa.

Toisella puoliajalla Klubin hallinta ei jatkunut aivan yhtä voimakkaana, mutta vierailijat eivät silti päässeet juurikaan tekopaikoille. Niin ensimmäisellä puoliajalla torjunut Thomas Dähne, kuin toiselle puolikkaalle maalinsuulle vaihdettu Markus Uusitalo selvisivät melko vähällä.

Ottelun loppunumerot sinetöi läpiajosta Demba Savage lisäajalla. Maalin synnyttyä ottelu vihellettiin päättyneeksi.

HJK pelaa seuraavan ottelunsa lauantaina 1.4.2017, kun se matkustaa Tampereelle, jossa Klubi kohtaa Ilveksen Suomen Cupin välierässä.

Veikkausliigan avausottelun HJK pelaa kotikentällään Töölössä 5.4.2017.

 

HJK Kausari 2019 myynnissä nyt!

Lisää uutisia

Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa tästä ».