mainos
HJK Helsinki - Helsingin Jalkapalloklubi | On vain yksi Klubi.

Uutiset

Klubin toimistolla oli fiilis korkealla. Ensimmäinen voitto oli plakkarissa ja toimitusjohtajan henk.koht. vappuvalmistelut hyvässä vauhdissa.
10.04.2017

HJK-KuPS infoa otteluun saapuville

Tervetuloa 110-vuotiaan Klubin toiseen Veikkausliigan kotiotteluun kaudella 2017. Tänään HJK-KuPS 18.30 Telia 5G Areena.

Stadionin uusi nimi

Kotikenttämme nimi on nyt Telia 5G Areena. Osoite on Urheilukatu 5, 00250 Helsinki. Stadionin nimenmuutos liittyy Telian ja HJK:n haluun tuoda ensimmäisenä uudet teknologiat stadionille ja rikastuttaa asiakaskokemusta.

Tule ajoissa, käytä julkisia liikennevälineitä

Stadionille saapuessa kannattaa käyttää julkisia liikennevälineitä, sillä parkkipaikkoja on vähän. Viereisessä jäähallissa pelataan samaan aikaan, joten ylimääräisiä ruuhkia on odotettavissa.

Portit aukeavat 17.30. Tervetuloa ajoissa nauttimaan ottelutunnelmasta.

Porteilla on turvatarkastukset.

Taksitolppa stadionin edessä

Taksi Helsinki tuo taksitolpan palvelukseesi stadionin eteen Urheilukadulle pelin jälkeen.

Uudet ravintolapalvelut

Perheyritys Pet Ravintolat Oy on uusi ravintoloitsijamme. Tavoitteena on hyvä, nopea ja joustava palvelu niin katsomoissa kuin vip-tiloissakin. Myös valikoimaa tullaan laajentamaan.Yonoton-sovelluksen avulla voit valita ruoka- ja juomatuotteet älypuhelimellasi ja maksaa ne jo etukäteen. Tämän jälkeen tuotteet voi hakea omalla nimellä jonottomalta pikatiskiltä. Yonoton-sovelluksen voi ladata älypuhelimeesi Google Play App Store –kaupoista.

Uusi sporttipubi on avattu ravintola Bolliksen yhteyteen ja se aukeaa ottelupäivänä kello 15.30.

Liput ennakkoon edullisemmin

Uusi lipunmyyntikumppanimme on Tiketti. Osta lippusi ennakkoon, saat sen 5 euroa edullisemmin kuin portilta ostettaessa. Mobiililipun hinta nousee samaan kuin porttihinta 1 h ennen peliä eli porttien auetessa. Kaikki HJK:n myynnissä olevat liput löytyvät tästä »

Kausikortilla hyvät edut!

Kausikortit ovat menneet hyvin kaupaksi! Klubipäätyyn kannattaa ostaa kausikortti, jos haluaa katsoa kauden matsit sieltä käsin. Irtolippuja ei sinne paljon jää myyntiin suosituimpiin peleihin. Jos ostat kausikortin tänään, saat sen postissa kotiisi myöhemmin. Voit tulostaa illaksi väliaikaisen PDF-kausikortin ostoksestasi.

Kausikortilla saat monia etuja ja lisää tulee kauden mittaan. Esimerkiksi:
- Mamma Rosa antaa 15 % alennuksen kausimenusta ottelupäivinä
- Stadionin HJK Shopista saat fanituotteista -20 % alennusta kausikorttiasi näyttämällä (ei verkkokauppa, FIFA)

Katso kaikki Klubikorttiedut tästä »

Median akkreditoinnit

Kaikkiin HJK:n kotiotteluihin vaaditaan akkreditointi. Se tehdään osoitteessa hjk.fi/media.

Mediatila on rajallinen, joten vain työvuorossa olevat toimittajat. Muille tarjoamme pressikorttia vastaan ottelulipun.

HJK Kausari 2019 myynnissä nyt!

Lisää uutisia

Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa tästä ».