mainos
HJK Helsinki - Helsingin Jalkapalloklubi | On vain yksi Klubi.

Uutiset

20.06.2017

Info: Lipunmyynti europeliin HJK Helsinki vs The Nomads

HJK:n vastustaja Eurooppa-liigan karsinnan ensimmäisessä otteluparissa on walesilaisen Connah's Quay Nomads FC.

Aloitamme vieraspelillä torstaina 29.6. Bangor City Stadiumilla, Walesissä. Kotipeli pelataan torstaina 6.7. Telia 5G Areenalla. Ottelu alkaa kello 19.00.

Kausikorttilaisten etuosto-oikeus alkaa keskiviikkona 21.6.

HJK ja Tiketti ovat tehneet lipun ostamisen todella helpoksi. Kausikorttilaiset saavat keskiviikkona ennakkoilmoituksen ja sen jälkeen laskun, jonka kuittaamalla he voivat ostaa suoraan oman kausikorttipaikkansa peliin. Lisäksi otteluun voi ostaa etuosto-oikeudella lippuja myös kavereille muille paikoille.

Jos et halua lunastaa omaa kausaripaikkaasi, jätä lasku huomioimatta. Voit ostaa myös pelkästään muita paikkoja haluamastasi katsomosta ennen yleisen myynnin starttaamista.

Pääkatsomon kausikorttilaiset eivät saa laskua, sillä ensimmäinen europeli sisältyy kausikorttiin. Lisäpaikat ovat ostettavissa etuostona.

Klubikorttilaiset ja Tähtien Klubin jäsenet saavat myös etuosto-oikeuden.

Europeliliput tulevat yleiseen myyntiin juhannuksen jälkeisenä maanantaina kello 12.00.

Lippujen hinnat

Eurooppa-liigan ensimmäisellä karsintakierroksella lippujen hinnat ovat samat kuin Veikkausliigan peleissä. Kerää jengi kokoon ja tule kannustamaan Klubi jatkoon Euroopassa.

Hinnat ennakkoon ostettuna:
Pääkatsomo 27,50 €
Itäkatsomo 19,50 €
Klubipääty 9,50 €
Lapset 5 €

Lataa Klubilainen, saat etuosto-oikeuden europeliin

Lataa Klubilainen -applikaatio, niin pysyt ajantasalla. Saat ensimmäisenä kokoonpanot, pysyt uutisten tasalla, voit ostaa helposti liput otteluihin ja voit äänestää ottelun parasta pelaaja.

Toimi heti: Kaikille applikaation lataajille myös etuosto-oikeus HJK-The Nomads -peliin!

App Store » ja Google Play »

HJK Kausari 2019 myynnissä nyt!

Lisää uutisia

Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa tästä ».