mainos
HJK Helsinki - Helsingin Jalkapalloklubi | On vain yksi Klubi.

Uutiset

04.10.2017

Klubilla iso edustus Nordic Business Forumissa

Uutta oppia haetaan maailman parhailta.

HJK satsaa isosti uusiin ideoihin ja kansainväliseen koulutukseen. HJK ry:n puheenjohtaja Kai Koskinen suoritti juuri ECA:n seurajohtokoulutuksen.

Helsingissä järjestettyyn talouden huipputapahtumaan Nordic Business Forumiin osallistui puolestaan HJK Oy:n myynnistä, markkinoinnista ja taloudesta vastaavat ihmiset.

Messukeskukseen kokoontui 7500 yrityspäättäjää yli 35 maasta. Tapahtuman sisältö oli innostava ja antoisa. Verkostoitumiseen oli oivallinen tilaisuus ja maailman huippupuhujat tarjosivat huikeita näkökulmia yrityksen johtamiseen ja menestykseen.

– Tekemällä samoja asioita aina samalla tavalla mikään ei koskaan muutu. On tärkeää saada inspiraatiota maailman parhailta ja lähteä myös urheilumaailman ulkopuolelle. Vain näin voimme nousta uudelle tasolle, kommentoi HJK:n toimitusjohtaja Aki Riihilahti.

 


HJK Kausari 2019 myynnissä nyt!

Lisää uutisia

Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa tästä ».