mainos
HJK Helsinki - Helsingin Jalkapalloklubi | On vain yksi Klubi.

Uutiset

30.10.2017

Lindström ja Wallén HJK Hall of Fameen

HJK nimesi 110v. juhlavuoden kunniaksi kaksi uutta jäsentä Hall of Fameen. Kyseessä on seuran korkein kunnianosoitus pelaajalle. Tunnustuksen saivat Klubin riveissä kuusi Suomen mestaruutta voittaneet Heidi Lindström ja Ville Wallén.

HJK:n kasvatti Heidi Lindström (s.1981) pelasi ensimmäiset pelinsä Naisten Liigassa HJK:ssa jo vuonna 1997. Lindström on voittanut urallaan HJK:ssa kuusi Suomen mestaruutta. Naisten A-maajoukkueessa hän on pelannut 21 peliä. Lindström toimii tällä hetkellä valmentajana HJK T04 edustusjoukkueessa.

Ville Wallén (s.1976) pelasi HJK:n maalivahtina kausina 2000-2003 ja ykkösmaalivahtina 2005-2013. Wallén pelasi lähes kaikki ottelut ja toimi myös joukkueen kapteenina. Wallén on voittanut pelaajana kuusi Suomen mestaruutta. Vuodesta 2014 Wallén on toiminut miesten joukkueen maalivahtivalmentajana ja hoitaa myös joukkueen johtotehtäviä.

HJK:n uudet Hall of Famen jäsenet julkistettiin Veikkausliigan viimeisessä kotiottelussa HJK-RoPS, jossa nostettiin ilmoille pysti miesten 28. Suomen mestaruuden kunniaksi.

Katso koko HJK Hall of Fame »

Samassa yhteydessä palkittiin HJK:n kultaisella ansiomerkillä seuraavat seuran parissa pitkään ansiokkaasti toimineet henkilöt:

104. Tuomas Brinck, HJK Oy joukkueen lääkäri
105. Petra Häkkinen, HJK Ry hallintopäällikkö
106. Pekka Kainulainen, HJK Ry valmentaja
107. Juha-Pekka Louhelainen, HJK Oy hallitus
108. Juhani Merimaa, HJK Oy hallitus
109. Ossi Määttä, HJK Ry hallitus
110. Tuomo Saarnio, pitkäaikainen urheilutoimenjohtaja

 

Katso Ville Wallénin haastattelu lauantai-iltana:

HJK Kausari 2019 myynnissä nyt!

Lisää uutisia

Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa tästä ».