mainos
HJK Helsinki - Helsingin Jalkapalloklubi | On vain yksi Klubi.

Uutiset

03.01.2018

HJK ja Daniel O’Shaughnessy sopimukseen

HJK vahvisti puolustustaan maajoukkuemiehen palatessa maailmalta takaisin Klubiin.

HJK ja Daniel O’Shaughnessy ovat tehneet 2+1 vuotisen sopimuksen. 23-vuotias O’Shaughnessy siirtyy heti tammikuun siirtoikkunassa Cheltenhamista Klubiin. Juuri A-maajoukkueeseenkin valittu O’Shaughnessy on pelipaikaltaan keskuspuolustaja tai vasen puolustaja.

– Olemme kartoittaneet monipuolista vasenjalkaista puolustajaa. Maajoukkueen portteja kolkutteleva Daniel tuo alakertaamme pallollista osaamista. Hän on erinomainen avaamaan peliä ja lisäksi hän pystyy pelaamaan niin puolustuksen keskustassa kuin vasemmalla, jalkapallojohtaja Juho Rantala iloitsee.

O’Shaughnessyn junioriseurat ovat olleet RiNS, Honka ja HJK. Pelattuaan kaudet 2009–2011 HJK:ssa, nuori puolustaja siirtyi hienon Klubi 04 kautensa jälkeen 2012 ranskalaiseen Metziin. Viimeiset vuodet kovapotkuinen riihimäkeläinen on pelannut lähinnä Englannin eri sarjatasoilla Brentfordissa ja Cheltenhamissa.

Kaksoiskansalaisuuden omaava O’Shaughnessy kiinnosti myös Irlannin maajoukkueita, mutta hän on ollut vakiokasvo kaikissa Suomen nuorten maajoukkueikäluokissa ja debytoi A-maajoukkueessa Ruotsia vastaan 2016. Toistaiseksi kaksi A-maaottelua pelannut puolustaja on valittu tammikuussa Abu Dhabiin matkustavaan maajoukkueryhmään. Daniel O’Shaughnessyn isoveli Patrick O’Shaughnessy pelasi myös HJK:ssa ja esiintyi edustusjoukkueessa asti muutamassa harjoituspelissä.

– Olen todella iloinen sopimuksestani HJK:n kanssa. Odotan innolla harjoitusten alkamista ja menestyksekästä kautta joukkueelle, Daniel O’Shaugnessy iloitsee paluusta Klubiin.

HJK Kausari 2019 myynnissä nyt!

Lisää uutisia

Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa tästä ».