mainos
HJK Helsinki - Helsingin Jalkapalloklubi | On vain yksi Klubi.

Uutiset

#Metroderby – Honka 25.01.2018

#Metroderby – Honka vs HJK Telia 5G Areenalla

HJK kohtaa Hongan ensimmäisen kerran tällä kaudella Suomen Cupissa 10.3.2018. Ottelu alkaa klo 15.00.

Suomen Cupin paikallisottelu FC Honka vs HJK - #Metroderby - on seurojen yhteisestä toiveesta siirretty pelattavaksi lauantaina 10.3. Telia 5G Areenalle. Tapahtumassa on tarkoitus lyödä alkutahdit Veikkausliigan uudelle paikallispelien sarjalle.

Klubin ja Hongan kohtaamiset ovat olleet perinteisesti vauhdikkaita ja viihdyttäviä tapahtumia, joissa on päästy nauttimaan erinomaisesta jalkapallosta.

Edellisen kerran HJK ja Honka ovat kohdanneet viime kaudella Suomen Cupissa. Tammikuussa 2017 Töölössä pelattu jännittävä ottelu päättyi HJK:n voittoon 3-2. Sitä edellinen kohtaaminen on Veikkausliigasta lokakuussa 2014, jolloin pisteet tasattiin tuloksella 1-1. Ikimuistoinen loppuunmyyty ottelu pelattiin 18.8.2013, jolloin mestaruustaisto kääntyi kuin kääntyikin HJK:lle 4-2 voiton myötä Robin Lodin hattutempulla ja Teemu Tainion maalilla.

Lipunmyynti kauden ensimmäiseen Metroderbyyn alkaa maanantaina 29.1. klo 12.00 Tiketissä. Ottelu on Hongan kotiottelu, mutta aikaisempien paikallispelien tapaan HJK myy itse liput Klubipäätyyn.

Lippujen hinnat otteluun

Aikuiset: 15 €
Alennusryhmät: 10 €
Kausikorttilaiset: 5 €

#METRODERBY

 

Korjaus: Lisätty ottelun alkamisaika klo 15.00 ingressiin.

HJK Kausari 2019 myynnissä nyt!

Lisää uutisia

Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa tästä ».