mainos
HJK Helsinki - Helsingin Jalkapalloklubi | On vain yksi Klubi.

Uutiset

20.04.2018

Morelos myynnissä pelipaitakirpparilla

HJK kohtaa KuPSin huomenna lauantaina Telia 5G Areenalla kello 16.00.

Huomisen KuPS ottelun yhteydessä järjestettävä pelipaitakirppis on saanut vetonaulan. Entisen HJK pelaajan ja nykyisin skotlantilaisjoukkue Rangersia edustavan huippuhyökkääjän Alfredo Moreloksen kaksi pelipaitaa ja täydellinen harjoitteluasu, ovat huomenna myynnissä.

Moreloksen pelipaidat ja treeniasukokonaisuus myydään erikseen. Myynti toteutetaan listahuutokauppana myyntiteltalla. Huutaminen alkaa kello 14.30 ja päättyy 15.45.

Harjoitteluasu on seitsemänosainen ja siihen kuuluu kaksi harjoitus t-paitaa, kahdet shortsit, pitkät housut, pitkähihainen harjoituspaita sekä tuulitakki.

Pelipaidat näet yllä olevasta kuvasta. Treeniasu ja pelipaidat ovat pelaajan itsensä käyttämiä.

Tarjolla on myös muita entisten HJK tähtien pelipaitoja. Myynti alkaa kello 14.30 ja päättyy ottelun alkaessa. Varaathan käteistä mukaan myynnin jouhevoittamiseksi. HJK Shop aukeaa kello 15.00, jonka jälkeen maksaminen onnistuu myös kortilla.

Tuotot menevät tuttuun tapaan Aulis Rytkönen -stipendirahastolle.

HJK Kausari 2019 myynnissä nyt!

Lisää uutisia

Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa tästä ».