mainos
HJK Helsinki - Helsingin Jalkapalloklubi | On vain yksi Klubi.

Uutiset

29.08.2018

Häiritsevätkö allergiaoireet harjoittelua?

Allergisten sairauksien esiintyvyys on Suomessa suuri. Lapsilla ja nuorilla allergiat ovat yleisin pitkäaikaissairaus. Pihlajalinna Dextrassa tutkitaan ja hoidetaan kaikenikäisten allergisia ja atooppisia sairauksia.

Asiantuntijoidemme palvelut kattavat muun muassa äkilliset sairastumiset, pitkäaikaisvaivat, astmatutkimukset ja -ohjauksen sekä keuhkojen toimintakokeet. Hoidamme myös atooppista ihottumaa sairastavia ja teemme kattavia allergiatutkimuksia, ruoka-ainealtistukset sekä siedätyshoitoja.

Jos oireesi ovat toistuneet useana vuonna, voi siedätyshoito olla tarpeen. Siedätyshoito on tehokasta ja turvallista allergisessa nuhassa, silmäoireissa, astmassa ja pistiäisallergiassa. Allergian hoitaminen siedätyksen avulla on nykyään yleistä ja siedätyshoito aloitetaan syksyllä. Siedätyshoito ei tarjoa pikaista apua eli se kestää yleensä kolme vuotta, mutta hoitoon sitoutuminen kannattaa.

Tulokset ovat yleensä hyviä. Oireet lievittyvät hoidon kuluessa jopa 90 prosentilla siedätyshoitoon osallistuneista ja vaikutus kestää usein jopa 10 vuotta.

Siedätyshoito voidaan tehdä useilla eri tavoilla. Yleinen tapa ovat ihonalaiset pistokset. Suun kautta otettavat valmisteet voi ottaa kotona ensimmäistä hoitokertaa lukuun ottamatta.

Lue lisää ja varaa aika »

HJK Kausari 2019 myynnissä nyt!

Lisää uutisia

Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa tästä ».