mainos
HJK Helsinki - Helsingin Jalkapalloklubi | On vain yksi Klubi.

Uutiset

klubi 04
22.09.2018

AC Oulu tyly vieras Klubi 04:lle

Sarjapaikkansa puolesta Ykkösessä taisteleva Klubi 04 sai lauantaina vieraakseen huippuvireisen AC Oulun. Oululaiset saapuivat Töölöön yhdeksän ottelun pisteputkessa, jonka myötä joukkue oli kivunnut sarjataulukossa jo neljänneksi.

Ottelu alkoi vauhdikkaasti ja peli aaltoili päästä päähän. Klubi onnistui heti luomaan hyökkäyksiä, mutta palkintona ei ollut kulmapotkua enempää.

Hiljalleen vieraat ottivat peliä paremmin haltuun, ja Ykkösen maalipörssin kärkinimi, Alberto Morin, osoitti vaarallisuuttaan. Meksikolainen pääsi kokeilemaan maalintekoa puskemalla kahdesti, mutta ensimmäinen yritys painui ohi ja toisen Klubi-vahti Rasmus Leislahti liimasi varmasti.

Ottelua oli takana 39. minuuttia, kun oululaiset loivat avausjakson vaarallisimman tekopaikan. Rajaheitto pelattiin oikealta laidalta boksin tuntumaan Jere Aallikolle, jonka ennakkoluuloton laukaus pomppupalloon olisi painunut kauniisti takayläkulmaan ilman Leislahden upeaa venytystä.

Maaleja ei avausjaksolla lopulta syntynyt ja tauolle siirryttiin tasatilanteessa. Klubi onnistui luomaan muutaman vetopaikan, mutta sihti oli armottomasti hukassa ensimmäisellä nelivitosella.

Toiselle jaksolla vieraat tulivat täysin uudella temmolla ja tehokkuudella. Jakso oli ehtinyt vanheta vain viitisen minuuttia, kun Morin iski pallon tarkalla vedolla maaliin Aallikon tarkan keskityksen jälkeen.

AC Oulu jatkoi väkevää peliä ja reilu kymmenen minuuttia avausosumasta Jair tuplasi vieraiden johdon Aleksi Gullstenin hankkimasta pilkusta. Vahvan ottelun pelannut Gullsten iski itse kauniilla viimeistelyllä oululaisten kolmannen osuman 63. peliminuutilla.

AC Oulu onnistui jatkuvasti riistämään pallon Klubilta, ja isäntien hyökkäykset kuivuivat kasaan kerta toisensa jälkeen.

Ottelussa pelattiin jo lisäaikaa, kun Klubille tuomittiin vapaapotku aivan AC Oulun rangaistusalueen rajalta. Pallon taakse asettui vaihdosta kentälle tullut Aleksandr Ivanov, joka toimitti pelivälineen loistavalla vedolla ohi vieraiden maalivahti Juhani Pennasen, sinetöiden loppulukemiksi 1-3.

Tappion myötä Klubin ero sarjan toiseksi viimeisenä olevaan JJK:hon säilyi neljässä pisteessä.

Klubi 04 pelaa seuraavan kerran lauantaina 29.9.2018, kun Helsinkiin vieraaksi saapuu AC Kajaani.

HJK Kausari 2019 myynnissä nyt!

Lisää uutisia

Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa tästä ».