mainos
HJK Helsinki - Helsingin Jalkapalloklubi | On vain yksi Klubi.

Uutiset

19.02.2019

Lehkosuo: 70 minuuttia ei riitä

Honka käänsi ottelun viimeisten minuuttien aikana.

HJK:n pukukopissa ei oltu tyytyväisiä ottelun jälkeen Honka-matsin loppuhetkiin. Honka onnistui kääntämään Klubin 2-0 johdon 3-2 voitoksi viimeisen viidentoista minuutin aikana.

– Ottelun 70 ensimmäistä minuuttia pelasimme kohtuu hyvin. Peli oli hyvin hallussa ja meillä oli jopa mahdollisuus lisätä johto kolmeen maaliin, kertoo päävalmentaja Mika Lehkosuo.

– Mutta viimeinen kymmenen minuuttia oli katastrofi. Honka sai puoli vahingossa kavennuksen ja siitä virtaa loppukiriin. Pelin lopusta tuli meille vaikea, ja Honga onnistui kääntää ottelu voitokseen, Lehkosuo jatkaa.

– Ei tarvitse sitä kaikelle maailmalle toistaa, mutta pelaajat saivat kuulla kunniansa siitä, mitä pelin lopussa tapahtui. Pitää pystyä pelaamaan 95 minuuttia, 70 minuuttia ei riitä alkuunkaan. On tärkeää, että kaikki pelaajat ymmärtävät sen viestin, mikä sanoissani oli.

– Nyt on kolme päivää aikaa ennen Lahti-ottelua. Pelaajilla on nyt mahdollisuus näyttää, että ymmärsivät sanomani, päättää Lehkosuo.

 

Lue lisää: Otteluraportti: HJK taipui Hongalle Suomen Cupissa »

Katso ottelun tilastot »

HJK Kausari 2019 myynnissä nyt!

Lisää uutisia

Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa tästä ».