mainos
HJK Helsinki - Helsingin Jalkapalloklubi | On vain yksi Klubi.

Uutiset

Katso videolta Nikolai Alhon haastattelu.
22.02.2019

Nikolai Alho jatkaa Klubissa

HJK ja Nikolai Alho ovat tehneet sopimuksen kaudesta 2019. Kolmea vahvistusta haetaan vielä.

HJK:n oma kasvatti, nopeana laitahyökkääjänä tunnetuksi tullut Nikolai Alho jatkaa sinivalkoisissa kauden 2019 kattavalla sopimuksella.

Alho, 25, on edustanut HJK:n junioreita vuodesta 2000 alkaen. Vuodet 2010–2012 hän pelasi HJK:n akatemiajoukkueessa Klubi 04:ssa, josta hän nousi HJK:n edustusjoukkueeseen kausiksi 2012–2016. Kauden 2017 Alho pelasi Ruotsissa Allsvenskania Halmstad BK:ssa, josta hän palasi Klubiin kaudelle 2018.

Niko on intoa täynnä saadessaan edustaa edelleen Klubia.

– Sopimus tehty, totta kai tosi hyvät fiilikset. Pitkään juttelimme seuran kanssa ja nyt saatiin nimet paperiin, niin super fiilis kyllä, iloitsee Nikolai Alho.

– Tosi iloinen, että Niko jatkaa HJK:ssa. Hän on HJK:n oma kasvatti ja on pelannut jo useita vuosia Klubissa aikuispelaajana. Nikolla on HJK:n dna ja hän pystyy viemään Klubin kulttuuria ja arvoja eteenpäin uusille pelaajille. Pelaajana Niko on monipuolinen oikean laidan pelaaja, joka pystyy pelaamaan sekä puolustavassa että hyökkäävässä roolissa, kertoo päävalmentaja Mika Lehkosuo.

Joukkue on talven aikana antanut tärkeää peliaikaa omille nuorille pelaajille, ja osa heistä onkin murtautunut edustusjoukkueen kokoonpanoon. Panostukset junioriakatemiaan alkavat näin näkyä myös edustusjoukkueessa.

– Haemme kokoonpanoon vielä kolmea pelaajaa: puolustajaa, keskikenttäpelaajaa ja hyökkääjää. Olemme tietoisesti pitäneet riman korkealla emmekä hae määrää, vaan laatua. Pelaajan on oltava selkeä vahvistus olemassa olevaan joukkueeseen tai muuten sopiva pitkän tähtäimen suunnitelmiin, paljastaa Lehkosuo.

Katso otsikkokuvan videolta Nikolai Alhon haastattelu.

 

HJK Kausari 2019 myynnissä nyt!

Lisää uutisia

Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa tästä ».