mainos
HJK Helsinki - Helsingin Jalkapalloklubi | On vain yksi Klubi.

Uutiset

Päävalmentaja Mika Lehkosuo
27.02.2019

HJK:n harjoitusleiri alkaa

Klubin perinteinen harjoitusleiri järjestetään Turkin Antalyassa 27.2.-9.3.2019.

HJK matkustaa tänään Antalyaan harjoitusleirille. Leirillä pelataan kaksi harjoitusottelua: maanantaina 4.3. kello 16.30 Suomen aikaa vastassa on valkovenäläinen Shakhter Soligorsk ja perjantaina 8.3. kello 16.00 ukrainalainen Obolon Kiev. HJK TV näyttää ottelut suorina lähetyksinä.

Kevään harjoitusleiri etelän lämmössä on HJK:ssa jo pitkä perinne. Ensimmäisellä leirillä käytiin vuonna 1965, jolloin kohteena oli Espanjan Puerto de la Cruz. Suosituimmat leirikohteet viime vuosina ovat olleet Espanjan Marbella ja Turkin Antalya.

– Harjoitusleiri tässä vaiheessa on tärkeä osa joukkueen valmistautumista kauteen. Pääsemme treenaamaan ulos luonnonnurmelle ja ennen kaikkea saamme arvokasta yhdessä oloa, joka kehittää hyvää joukkuehenkeä. Kansainväliset pelit ovat myös aina tärkeitä. Kohtaamme nyt varsin erilaiset joukkueet kuin aiemmat vastustajamme Rangers ja Hammarby, kertoo HJK:n päävalmentaja Mika Lehkosuo.

HJK ja lentoyhtiö Turkish Airlines aloittavat yhteistyön. Yhteistyö näkyy mm. leirillä käytettävässä peliasussa. Turkish Airlines järjestää lennot Antalyaan. Muista leirin järjestelyistä vastaa Saarikoski Travels yhteistyössä Vole Sportsin kanssa.

– Turkish Airlinesin on HJK:lle hyvä yhteistyökumppani, joka mahdollistaa osaltaan HJK:lle laadukkaan valmistautumisen tulevaan kauteen. Arvostetun ja palkitun lentoyhtiön kanssa yhteistyön aloittaminen on meille mieluisaa, kommentoi HJK:n varatoimitusjohtaja Kari Haapiainen.

HJK:n pelaajat leirille

Leirille lähtee 21 pelaajaa:

Nikolai Alho
Sebastian Dahlström
Kaan Kairinen
Kevin Kouassivi-Benissan
Lassi Lappalainen
Evans Mensah
Daniel O'Shaughnessy
Faith Friday Obilor
Otto Ollikainen
Roni Peiponen
Akseli Pelvas
Rafinha
Riku Riski
Maksim Rudakov
Ivan Tarasov
Henri Toivomäki
Markus Uusitalo
Joonas Vahtera
Eetu Vertainen
Valtteri Vesiaho
Santeri Väänänen

Seuraa leirin tapahtumia HJK:n Instagramissa: @hjkhelsinki »


Turkish Airlinesin Suomen maajohtaja Halid Koca ja HJK:n varatoimitusjohtaja Kari Haapiainen

 

 

 

HJK Kausari 2019 myynnissä nyt!

Lisää uutisia

Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa tästä ».