mainos
HJK Helsinki - Helsingin Jalkapalloklubi | On vain yksi Klubi.

Uutiset

Akseli Pelvas, Riku Riski, Sebastian Dahlström ja Nikolai Alho
04.03.2019

Klubin kapteenisto valittu

Kapteenistossa on nuoruutta, kokemusta, taitoa ja klubilaisuutta.

HJK:n keskikentällä ahkeroiva Sebastian Dahlström on HJK:n kapteeni kaudella 2019. HPS:ssa jalkapalloilun aloittanut ja HJK:n akatemiapolun läpikäynyt 22-vuotias Dahlström on edustanut Klubia vuodesta 2009. Veikkausliiga-debyytin Dahlström teki 4.5.2016 ottelussa HJK vs Ilves ja onnistu heti maalinteossa. Maalin syötti Alfredo Morelos.

– On kunnia olla HJK:n kapteeni. Meillä on nuori ja pelillisesti taitava joukkue. Haasteena meillä on kehittää uusi pelitapamme kehitettyä kovalle tasolle ja kasvaa henkisesti vahvaksi, voittavaksi joukkueeksi, kertoo Dahlström valinnan jälkeen joukkueen haasteista ja tavoitteista.

Varakapteeneiksi valittiin Nikolai Alho, Akseli Pelvas ja Riku Riski.

– Dale on loistava valinta kapteeniksi ja itse olen hyvin otettu, että olen valittu mukaan kapteenistoon, toteaa Riku Riski.

Kahdeksan Suomen mestaruuden kokemusta kapteenistossa edustaa Akseli Pelvas.

– Oikein hyvillä mielin otin tehtävän vastaan. Se on aina kunniatehtävä. Pari viime kautta oon samassa roolissa ollut, ja tällä hetkellä pelaajista pisimpään edustusjoukkueessa pelannut pelaaja. Toivon mukaan pystyn antamaan muille pelaajille, ja joukkueelle ylipäänsä, jeesiä kauden aikana, niin omalla esimerkillä kuin muutenkin, kommentoi valintaansa Pelvas, jolla on myös takana pitkä ura HJK:ssa.

Niin ikään Klubia lähes koko uransa edustanut Nikolai Alho on innoissaan roolistaan kapteenistossa.

– Yhtenä kapteenina toimiminen tässä seurassa on itselleni kunnia-asia. Olen luonteeltani positiivinen ja kunnianhimoinen, joka haluaa voittaa aina. Toivon, että pystyn auttamaan joukkuetta päivittäisessä arjessa kentällä sekä sen ulkopuolella, iloitee tuoreen jatkosopimuksen tehnyt Alho.

– Joukkueessa on paljon uusia pelaajia ja taustaa. Pelitapakin on uusi, tämä vaatii toki paljon työtä kentällä sekä palavereissa, mutta uskon että tämä joukkue pystyy toteuttamaan tämän kaiken erinomaisesti. Ollaan treenattu todella kovaa ja hyvin ja jätkät alkaa pikkuhiljaa hiffaamaan toisiaan paremmin ja paremmin. Tärkein asia kuitenkin on että joukkueen sisällä on positiivinen ja kilpailuhenkinen tunnelma ja tämä on tärkee asia tulevia pelejä ja kautta ajatellen, jatkaa Alho.

Kapteeni Dahlströmillä on selkeä viesti myös kannattajille ja kaikille klubilaisille.

– Toivottavasti tulette isoin joukoin mukaan meidän tämän kauden peleihin. Luodaan yhdessä hieno tunnelma Telialle. Meillä on vielä kovia tavoitteita jäljellä tälle kaudelle, ja me tarvitaan teidän tukea matkalla kohti niitä!

ON VAIN YKSI KLUBI.

HJK Kausari 2019 myynnissä nyt!

Lisää uutisia

Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa tästä ».