mainos
HJK Helsinki - Helsingin Jalkapalloklubi | On vain yksi Klubi.

Uutiset

06.03.2019

HJK perustaa uusia joukkueita tytöille ja pojille

HJK:n aloittavien ikäluokkien, 2013–2014 syntyneiden lasten joukkueiden toiminta käynnistyy toukokuussa 2019.

Uusia joukkueita perustetaan niin Töölöön, Kannelmäkeen, Arabianrantaan, Lauttasaareen, Munkkiniemeen, Eastiin kuin Malmille. Tytöille on omat joukkueet Töölössä sekä idässä, muuten pojat ja tytöt pelaavat sekajoukkueissa. HJK:n kaikkien kaupunginosatoimintajoukkueiden arjessa on mukana ammattivalmentaja.

Ilmoittautuminen ja lisätietoa täältä »

Nuorimpien ikäluokkien tavoite on saada lapsi rakastumaan jalkapallon pelaamiseen, liikuntaan sekä oppia toimimaan yhteisien pelisääntöjen mukaan ryhmässä. Lapsella on käynnissä minä-keskeinen ikävaihe, jota pyritään tukemaan runsaalla palloharjoittelulla, unohtamatta joukkuepelaamisen perussääntöjä. Lapsen motorisen kehityksen tukeminen on toiminnassa isossa roolissa. Kaikessa harjoittelussa tärkeintä kuitenkin on se, että toiminta on hauskaa ja mukaansa tempaavaa!

– Aloittavissa ikäluokissa on aina mahtava tunnelma ja toiminnasta huokuu aito liikkumisen riemu. Kaikki lapset ovat lämpimästi tervetulleita mukaan Klubin toimintaan, kertoo valmennuspäällikkö Noora Mikola.

Pelaajat voivat tulla ensimmäiseen tapahtumaan katsomaan ja kokemaan mitä jalkapallon pelaaminen HJK:ssa on. Emme veloita ensimmäisistä harjoituskerroista mitään maksua. Toisin sanoen lapsi voi kokeilla vapaasti harrastusta toukokuun ajan ja kesäkuussa seura alkaa laskuttamaan niistä pelaajista, jotka ovat halukkaita jatkamaan toiminnassa.

HJK Kausari 2019 myynnissä nyt!

Lisää uutisia

Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa tästä ».