HJK Business Cup

HJK BUSINESS CUP KE 8.5.2024

HJK Business Cup on klassikoksi muodostunut yritysjoukkueiden välinen jalkapalloturnaus Töölön futispyhätössä Bolt Arenalla.

HJK Business Cup – iloa pelaamisen riemua

BUSINESS CUP 8.5.2024

Perinteisen HJK Business Cupin peleistä ei vauhtia puutu. Kokoa oma 10–15 hengen joukkueesi ja ilmoittaudu mukaan: [email protected]

Osallistumismaksu on 1 150 € + alv. / joukkue. Hinta sisältää osallistumismaksun, pelipaidat, ruokailut (lounas ja välipalat), suihkut sekä saunat! Jokainen joukkue saa myös 30 kpl pääsylippuja myöhemmin pelattavaan HJK:n Veikkausliigaotteluun.

Voittajajoukkue palkitaan kiertopalkinnolla. Jokaisesta osallistuneesta joukkueesta palkitaan tsempparipelaaja ja lisäksi voittajajoukkueen sekä toisen finalistin pelaajat palkitaan mitaleilla.

AIKATAULU

Ottelut pelataan klo 9–16 välillä – tarkempi turnausohjelma julkaistaan lähempänä turnausta. Pukuhuoneet ovat joukkueiden käytössä koko turnauksen ajan.

OTTELUT JA TURNAUKSEN KULKU

Mukaan otetaan 32 joukkuetta. Ottelut pelataan 1/4-kokoisella kentällä (5v5, 1+4 pelaajaa / joukkue).
Peliaika on 1 x 20 minuuttia, lentävät vaihdot ilman rajoituksia. Ei paitsioita. Otteluita tulee 3-6 kpl / joukkue, menestyksen mukaan. 

Lisätiedot: Esko Villman / +358 50 575 3828 / [email protected]

…..

ELÄMYKSELLISET TREENIT HJK:N KANSSA!

VIIDEN (5) TREENIKERRAN HARJOITUSPAKETTI / TYHY-PÄIVÄ

Joukkueesi voi hakea kilpailuetua erillisellä harjoituspaketilla, joka sisältää ammattimaisen valmentajan treenejä ja vinkkejä turnaukseen. 


Harjoituksiin voi osallistua enemmänkin työporukkaa, jolloin harjoittelusta tulee erinomainen työhyvinvoinnin ylläpitoa edistävä kuntoilumuoto. 


Harjoitukset ovat kerran viikossa erikseen sovitun aikataulun mukaan. Harjoittelu toteutetaan Bolt Arenalla, viiden (5) 75 minuutin treenin ajan. 


Harjoitukset sisältävät pukutilat ja saunat. 

Harjoituspaketin hinta on 2000€ + alv / joukkue.

YKSI (1) TREENIKERTA – VALMISTAVAT TREENIT

Jos viiden (5) treenikerran harjoituspaketti tuntuu liian tuhdilta, voi joukkueesi valmistautua turnaukseen myös yhden (1) treenikerran – niin sanotusti valmistavien treenien – avulla!

Myös valmistavat treenit vetää ammattitaitoinen valmentaja. Treenikerta sisältää pukutilat ja saunat.

Valmistavien treenien hinta on 500€ + alv / joukkue.

…..

Kysy meiltä lisää!

Sirja Luomaniemi / +358 40 575 0331 / [email protected]
Esko Villman / +358 50 575 3828 / [email protected]

Bolt Arena