Helppo sijainti sekä jalkapallostadionin huikea tunnelma tarjoavat ainutlaatuiset puitteet järjestää virkistyspäivä tai tykypäivä Helsingissä.

Elämyksellinen työhyvinvointipäivä kokoaa työporukan yhteen ja tarjoaa avaimet uuden harrastuksen tai elämäntavan löytymiseen. Hyvinvoiva ja aktiivinen työntekijä puolestaan on yrityksen tärkein voimavara.

Bolt Arenan monipuolisten tilojen ansiosta koko päivä on mahdollista toteuttaa yhdessä paikassa, eikä aikaa kulu pitkän matkan kuljetuksiin tai majoituksiin. Stadion on kuin urheiluopisto keskellä Helsinkiä; saat samat palvelut, mutta lyhyemmän matkan päässä!

Työhyvinvointipäivän tankkauksesta huolehtii Bolt Arenan ravintola, joka räätälöi mielellään päivän tarjoilut juuri sopivaksi aina konstailemattomasta kotiruoasta neljän ruokalajin ateriaan. Voit myös varata kauttamme illallisen yhteistyöravintolaamme Mamma Rosaan tai Tokyo 55:een.

Tyky- ja virkistyspäiväTykypäivä ja virkistyspäivä voidaan räätälöidä teidän toiveidenne mukaisesti.
Esimerkkejä tykypäivistä ja virkistyspäivistä Helsingissä:

1. Uusia ideoita lajikokeiluista

Lajikokeiluihin painottuvan tykypäivän tarkoituksena on positiivisten ja kokonaisvaltaisten kokemusten tuottaminen asiakkaillemme, mikä saattaa olla avain uuden harrastuksen löytymiseen ja sitä kautta elämänlaadun ja työhyvinvoinnin parantamiseen.

Klo 8.30 Buffet-aamiainen Bolt Arenan ravintolassa
Klo 9.15 Luento unesta ja palautumisesta
Klo 10.30 Lajikokeilut stadionin kentällä ja sisätiloissa, 3 x 45 min (valittavina lajeina esim. jousiammunta, kuplafutis, terve selkä -jooga, mindfulness ja frisbeegolf)
Klo 13.30 Suihku ja sauna
Klo 14.00 Lounas

2. Rentoutumista ja kehonhuoltoa

Jatkuva kiire on äärimmäisen kuluttavaa sekä keholle että mielelle. Rento mieli kaipaa seurakseen hyvinvoivaa kehoa, ja rentoutunut keho puolestaan hyvinvoivaa mieltä. Mitä jos viettäisittekin tykypäivän keskittymällä muutaman tunnin ajan kokonaisvaltaiseen hyvään oloon esimerkiksi saunayogan, terve selkä -pilateksen ja mindfulness-harjoituksen avulla?

Klo 9.00 Buffet-aamiainen ja luento: Henkilökohtainen hyvinvointivisio
Klo 10.45 Mindfulness-harjoitus
Klo 11.45 Terve selkä -pilates
Klo 13.00 Saunayoga
Klo 13.40 Suihku ja sauna
Klo 14.30 Lounas

Tykypäivä ja virkistyspäivä voidaan räätälöidä teidän toiveidenne mukaisesti.

3. HJK:n futispäivä

Astut stadionin nurmelle Champions Leaguen tunnusmusiikin tahtiin. Ilmassa on suuren urheilujuhlan tuntua!

Helsingin Jalkapalloklubin futispäivä on sekä miehille että naisille sopiva virkistyspäivä, jonka aikana tutustutaan jalkapallon saloihin tekniikka- ja peliharjoitusten muodossa. Sinun ei tarvitse olla kovakuntoinen futari, vaan riittää, että tulet sellaisena kuin olet.

Esimerkkipäivä:

Klo 16.00 Tervetulosanat ja alkuverryttely stadionin kentällä
Klo 16.15 Jalkapallotekniikka-rastit liigajoukkueen pelaajien vetäminä
Klo 17.30 Rankkarikisa
Klo 18.00 Sauna ja suihku
Klo 19.00- Illallinen ja seurustelua Bolt Arenan ravintolassa

Treenit HJK-legendan kanssa

Haluatko ottaa oppia parhailta?

Tarjoamme elämyksellisen mahdollisuuden yhdistää liikunnalliset ja hauskat treenit HJK-legendan vetämänä vaikkapa osaksi kokous- tai työhyvinvointipäivää Bolt Arenalla.

Voit treenata yhdessä esimerkiksi Aki Riihilahden tai Mikael Forssellin kanssa, olitpa sitten kokenut futiskonkari tai vasta-alkaja. Treenit räätälöidään yrityksenne toiveiden mukaisesti jokaiselle sopivaksi ja energiaa riittää vielä ilmapiirin fiilistelyyn.

Ota yhteyttä ja kysy lisää.

OTA YHTEYTTÄ

Samppa Marttinen

Tapahtumapäällikkö
050 379 6793
[email protected]

Esko Villman

Myyntijohtaja
050 575 3828
[email protected]