Partner News

HJK Helsinki – Palveluksessanne

Kari Haapiainen - HJK Helsinki

Kari Haapiainen
varatoimitusjohtaja
040 043 8566
[email protected]

Kari kuuluu pitkäaikaisimpiin Klubikonkareihin ja on ollut mukana viitoittamassa Klubin tietä vuodesta 2000 alkaen. Kävelevänä HJK tietosanakirjana Kari ohjaa ja koutsaa uudempia tulokkaita sekä kehittää kontaktiverkostostaan uuden puhelinnumeron aikalailla tarpeeseen kuin tarpeeseen.

Esko Villman - HJK Helsinki

Esko Villman
myyntijohtaja
050 575 3828
[email protected]  

Esko vastaa Klubin kumppanuuksien kehityksestä ja uusasiakashankinnasta ja käyttääkin työpäivän käytännössä alusta loppuun asiakkaista huolehtien ja kumppanuussisältöjä kehittäen sekä tietysti uusia tarjouksia sorvaten. Esko isännöi tänä vuonna uutena kumppanitapahtumana HJK Tenniksen.

Sirja Luomaniemi - HJK Helsinki

Sirja Luomaniemi
kaupallinen johtaja
040 5750331
[email protected]

Sirja on myyntitiimin uusin tulokas ja aloitti Klubiperheessä kuluvan vuoden alussa. Sirjan vetovastuulla ovatkumppanisisältöjen ja uusien palveluiden konseptointi sekä tulevaisuuden uudet tulokivijalat. Tapahtumat ja hyvinvointiliiketoiminta ovat ensimmäisenä kehitystyöpöydällä ja niistä päästään toivottavasti koronan väistyessä nauttimaan pian.

HJK joukkueiden kausien alkaminen 

Vallitsevasta tilanteesta johtuen muutoksia otteluohjelmiin on jo tapahtunut miesten Ykkösen sarjassa ja HJK Klubi 04 kauden kotiavaus on siirtynyt toukokuulle. Alta näet kaikkien kolmen joukkueemme ensimmäiset kotiottelut. 

Kansallinen Liiga:
HJK vs JyPK
17.4.2021 klo 14:00
Bolt Arena

Veikkausliiga:
HJK vs Honka
24.4.2021 klo 15:00
Bolt Arena 

Ykkönen:
HJK Klubi 04 vs KPV 
9.5.2021 klo 18:30 
Bolt Arena 

Katsomokapasiteetit tulevat hyvin todennäköisesti olemaan toistaiseksi rajoitettuja. Näin ollen jatkamme viime kauden menettelyä ottelutapahtumien ennakkoilmoittautumisten kanssa. 

Ennakkoilmoittautumisen avautumisesta tulee kaikille aina ottelukohtaisesti infomeili. 

Samassa yhteydessä päivitämme mahdollisesti muuttuvia otteluihin liittyviä viranomaismääräyksiä ja koronaohjeistuksia. Pidämme Teidät siis ajan tasalla ja kiitämme jo nyt kärsivällisyydestä tässä poikkeuksellisessa tilanteessa. 

Teillä, arvon kumppanit, on ennakkovarausoikeus kausikorttienne oikeuttamiin kotiotteluihin. Rajoitetut katsomopaikat ovat tarjolla ensisijaisesti teille ja muille kausikorttilaisille. Lisäksi europelien osalta teillä on etuosto-oikeus ottelulippuihin ennen niiden yleiseen myyntiin tuloa. Europelikausi alkaa näillä näkymin kesä–heinäkuun 2021 vaihteessa, ja tarkempi otteluohjelma selviää lähempänä. 

Lippujen ennakkovarauksessa kannattaa tällä kaudella olla ajoissa liikkeellä, sillä odotettavissa on vallitsevan tilanteen huomioiden rajoitettuja katsojamääriä! 

HJK on siirtynyt vuoden 2021 alusta uuteen, omaan NewC-lipunmyyntijärjestelmään. Kumppaneille kuuluvat vapaaliput ja kausikortit toimitetaan lähtökohtaisesti digitaalisina. 

Luomme kullekin kumppanille oman tilin järjestelmäämme, josta käsin pystytte sovitut lippumäärät käydä omassa rytmissänne toivottuihin ottelutapahtumiin lunastamassa. Tarkempi ohjeistus on tulossa pian suoraan yhteyshenkilöille. 

Kaikissa kysymyksissä teitä palvelee lipunmyynnin asiakaspalvelumme ([email protected] / puh, ma–pe klo 9:00–16:00 sekä kaikkien HJK joukkueiden kotiottelupäivinä klo 10:00–ottelun tauko). 

Kauden 2021 kotiotteluiden osalta HJK seuraa ja noudattaa tarkasti viranomaistahojen koronaohjeistuksia. Tarkemman ottelutapahtumia koskevan koronaohjeistuksen löydät täältä » 

Klubilaisten oma etuvihko 2021 

Haluamme viestiä kumppaneidemme tarjoamista tuotteista ja palveluista aiempaa konkreettisemmin omalle Klubiyhteisöllemme, joka tavoittaa yli 10 000 henkilöä pelaajat perheineen mukaan luettuna. Lisäksi yhteisöön kuuluu HJK:n uskollinen fanikunta. Omat viestintäkanavamme tavoittavat yli 100 000 Klubisydäntä.  

Aloitamme kokoamalla vuoden 2021 kumppanitarjoukset yhdeksi Klubiyhteisön omaksi etuvihkoksi. Tarjoamme kaikille kumppaneille mahdollisuutta julkaista oma Klubikampanja tai -tarjous tähän vihkoon. 

Miten saat yrityksesi oman edun tai tarjouksen mukaan? 

 • Kumppanit voivat halutessaan tarjota etuja Klubiyhteisölle ja hakea asiakasvirtaa omaan verkko- tai kivijalkamyymälään tai palvelupisteeseen. 
 • Mukaan pääsee täyttämällä tämän lomakkeen pe 23.4.2021 mennessä. 
 • Vastauksessa tulee olla kuvattuna oma etuteksti sellaisena, kun sen toivoo etuvihkoon painettavaksi. 
 • Vastauksen liitteenä tulee olla kuva, jota haluaa taustalla käytettäväksi. Vaihtoehtoisesti voi toivoa HJK:n viestintää valitsemaan sopivan taustakuvan. 
 • Valmis koottu e-etuvihko tulee kaikille nähtäväksi maanantain 26.4.2021 aikana. Mahdolliset huomautukset tai muutostoiveet tulee jättää tiistaihin 27.4. kello 18:00 mennessä.  

Klubin e-etuvihkon jakelu 

Klubietuvihkon saa jokainen HJK:n juniori- ja aikuispelaaja, vapaaehtoinen ja toimihenkilö, iltapäiväkerhon- ja leiritoiminnan ohjaaja, toimistohenkilökunnan edustaja ja kausikorttilainen.

Klubin e-etuvihkon toiminta käytännössä 

 • Edun saa yksinkertaisesti näyttämällä puhelimeen ladattua e-etuvihkoa tai painettua etuvihkoa toimipisteissänne. Halutessanne kupongissanne voi olla myös vaikka verkkokaupassanne toimiva etukoodi. 
 • Tiedostamme vihkon edelleen lähettämisen mahdollisuuden. Mikäli haluatte tarjotun edun olevan luonteeltaan aidosti kerran käytettävissä, olethan meihin yhteydessä niin pohditaan ratkaisu (kupongin numerointi tms.) 
 • Klubilaisten e-etuvihkot on jaeltu ja ne ovat käytössä toukokuun alusta alkaen. Viimeinen voimassaolopäivä on 31.12.2021. 

Näet esimerkin vihkossa tarjottavista eduista tästä »

Esimerkkivihkossa kuvatut edut ovat keksittyjä ja vain esimerkkinä herättämässä ajatuksia tarjottavista eduista. 

Vuoden 2021 kumppanitapahtumat ja -tilaisuudet  

Kuluvana vuonna odotamme myös vihdoin tapaavamme Teidät kumppanitapahtumissamme. Olemme suunnitelleet sarjan erilaisia tapahtumia, joihin ilolla kutsumme Teidät paitsi nauttimaan huippujalkapallosta myös keskustelemaan ja verkostoitumaan.  

Lisätietoja seuraa kesän myötä lisää, tässä kuitenkin jo vähän ennakkotietoa suunnitelmia

Elokuu 

 • TBA HJK Tennis 
 • TBA HJK Golf 
 • Ma 30.8. HJK Challenge: Klubijunioreiden perinteinen rankkukisa, johon kokoontuu koko Klubiyhteisö! 
 • Ti 31.8. HJK Family Day: Uusi, kumppaneidemme perheille suunnattu hauska jalkapallopäivä Bolt Arenalla! 

Syyskuu 

 • To 16.9. – pe 17.9. HJK x Bolt Business Cup 

Lokakuu 

 • TBA HJK Vastuullisuusseminaari 

Joulukuu 

 • TBA Kumppaneiden joulupuuro