Tykypäivän lajivaihtoehdot

Kuplafutis on yksi suosituimmista lajikokeiluistamme.

Bodymap – workshop henkilöstön hyvinvointiin:


BODY MAP -tunti sisältää informatiivisen kehonhuollon henkilöstöllenne. Tunti muovautuu yrityksen toimialan ja henkilöstön mukaan huoltamaan kehoa, lisäämään liikkuvuutta ja ennaltaehkäisemään mahdollisia vaivoja.

BODY MAP -tunnilla opitaan kartoittamaan kehoa ja sen mahdollisuuksia, sekä huoltamaan kehoa helposti itse.

Bodyweight training:

Kehonpainoharjoittelu on tehokas ja monipuolinen syke- ja lihaskuntotreeni, jossa välineenä käytetään ainoastaan oman kehon painoa. Saat uusia ideoita omaan harjoitteluun sekä salilla että kotona. 

Foamroller:

Lihaksistoa ja lihaskalvoja huoltava, mukavalla tavalla kiduttava väline tunnetaan myös nimellä putkirulla. Rullailu hieroo lihaksia ja edesauttaa liikunnasta palautumista.

Frisbeegolf:

Frisbeegolfin perusperiaate on sama kuin perinteisen golfin; saada kiekko koriin mahdollisimman vähillä heitoilla. Virkistyspäivissä harjoitellaan heittotekniikkaa ja kisataan leikkimielisesti.

Golf:

Lyöntitekniikoita kehittämällä on mahdollisuus joko hioa vanhoja taitoja tai opetella kokonaan uusia.

Jalkapallo:

Stadionin tunnusomaisin ja samalla maailman suosituin urheilulaji ei esittelyjä kaipaa. Oli toivomuksenanne tekniikkaharjoittelua, peliä tai rankkarikisaa, meillä se onnistuu. On vain yksi Klubi.

Jooga:

Joogassa korostuu kehon ja mielen yhtenäisyys hengityksen kautta. Stadionin tiloissa sijaitsevan Studio Yin:in valikoimasta voit valita mieleisesi tyylin, vaativammasta Vinyasa Flow:sta lempeämpään Yin-joogaan. Studion infrapunalämmittimien ansiosta tunnit on mahdollista toteuttaa myös hot-versiona.

Terve selkä -jooga: Terve selkä -joogatunneilla parannetaan selkärangan liikkuvuutta. Tunti sopii sekä alaselkävaivoista että niska-hartiaseudun jäykkyydestä kärsiville ja lievittää selän kiputiloja.

Jousiammunta:

Jousiammunta on tekniikkalaji, joka kehittää mm. kehonhallintaa ja keskittymiskykyä. Se sopii kaikille ikään ja kuntotasoon katsomatta. 

Juoksukoulu:

Tekniikkaan keskittyvä juoksuharrastajan tehoisku. Lajikokeilussa käydään läpi oikeanlaiseen tekniikkaan ohjaavia harjoitteita, juoksuasentoa ja muutamia erilaisia treenivinkkejä.

Kuplafutis: 

Mikä voisi olla sen hauskempaa, kun futis ilman sääntöjä ja jenkkifutis tyyliset taklaukset sallittuja? Kuplapallojen sisällä tämä onnistuu ongelmitta, eikä loukkaantumisia tarvitse pelätä. Kuplafutiksen saloihin pääsee parhaiten pelaamalla. Båltsit tekee kaikkensa, jotta kuplafutispeleistänne tulisi ikimuistoinen elämys!

Kahvakuula:

Koko kehon lihaksistoa tehokkaasti hyväksikäyttävä lihaskuntoharjoitus, joka pitää myös sykkeen sopivasti koholla.

Kuntonyrkkeily:

Kuntonyrkkeily on mielekästä ja mukavaa niska-hartia -seudun verenkiertoa ja hyvinvointia lisäävää liikuntaa! Erilaisia lyöntitekniikoita harjoittelemalla saadaan pieni hiki päälle ja samalla pidetään hauskaa.

Mindfulness:

Mindfulness eli hyväksyvä tietoinen läsnäolo auttaa meitä keskittymään tähän hetkeen menneestä tai tulevasta murehtimisen sijaan. Mindfulness-harjoituksessa keskitytään harjoittelemaan tämän hetken kokemukseen ja havainnointiin mm. rentoutus- ja hengitysharjoitusten kautta.  

Olutjooga

Olutjoogassa yhdistyy kokonaisvaltainen kehon ja mielenharjoitus sekä oluen maistelu. Harjoitus on peräisin Saksasta ja Suomeen se tuli puolisentoistavuotta sitten. Olutjooga on yhteisöllinen ja rento harjoitus, jota kautta on helppoa tutustua joogan maailmaan ja ehkä sitä kautta löytää uusi harrastus. Harjoituksessa tarjotaan alkoholiton olut, mutta jokainen voi itse päättää haluaako sen lisäksi maistella jotain muutakin olutta.

Pilates:

Pilates on kehonhallintamenetelmä, jonka tavoitteena on kehittää voimaa, kestävyyttä, liikkuvuutta ja ryhtiä vahvistamalla kehon keskialuetta ja syviä tukilihaksia. 

Terve selkä -pilates: Terve selkä -pilateksen avulla parannetaan ryhtiä, vahvistetaan kehon syviä tukilihaksia ja lisätään lihaksien ja nivelten liikkuvuutta ja elastisuutta. 

Qigong:

Chi Kung tai Qigong pohjautuu erilaisiin kaukoidän traditionaalisiin terveysharjoituksiin. Siinä yhdistyvät liike ja hiljaisuus kehon, hengityksen ja mielen tasapainottamiseksi. Chi Kungin rauhalliset, pehmeät ja hitaat liikkeet sopivat kaikille kunto- ja ikäluokille edistäen kokonaisvaltaista terveyttä ja hyvinvointia.

Rugby:

Maailmalla suosittu tapahtumarikas ja perinteikäs palloilulaji muutetaan virkistyspäivässä astetta lempeämmäksi tekniikkatuokioksi, jotta suurimmilta mustelmilta vältytään.

Saunayoga:

Saunayogan liikkeet pohjautuvat eri joogalajeihin ja ne tehdään noin 50 asteen lämmössä lauteilla istuen. Osa liikkeistä poistaa kireyksiä niska-hartiaseutua, selkärankaa ja lonkkia ympäröivistä lihaksista. Toiset liikkeet taas vahvistavat keskivartalon ja jalkojen lihaksia. Saunan lempeä lämpö sulattaa tehokkaasti jännityksiä. Huomaat harjoituksen suotuisat vaikutukset jo yhden kerran jälkeen.

Saunapilates:

Jooga on laji, kun taas pilates on tekniikka. Tapa käyttää kehoa tekee siis harjoittelusta pilatesta, eivät pelkät liikkeet. Saunapilates pohjautuu pilateksen pääperiaatteille ja sen liikkeet tehdään istuen saunan lauteilla noin 50 asteen lämmössä. Joissakin liikkeissä apuvälineinä käytetään pientä pyyhettä. Saunapilates huoltaa erityisesti selkärankaa ja niskahartiaseudun lihaksia sekä vahvistaa keskivartalon lihaksia.

Tankofutis:

Muistatko pöytäfutiksen, jossa pelaajanuket olivat kiinni liikuteltavissa tangoissa? Tankofutis on samaa, mutta pelaajina olette tällä kertaa te. 

Tankofutis on ehkä kaikkien aikojen hauskin peli. Siinä tiimityö, hauskanpito ja leikkimielinen kisailu yhdistyvät huikeisiin onnistumisen elämyksiin. Hyvänmielen joukkuepeli, jossa kaikki ovat tasavertaisia. Laji tarjoaa hyvinvointia ja liikunnan iloa – yhdessä.

Venyttely:

Kehon suurimpiin lihasryhmiin keskittyvä venyttelytunti keskittyy liikeratoja lisäävään venyttelyyn. Venytyksissä pysytään 1-2 minuuttia ja keskitytään kuuntelemaan oman kehon viestejä.