Haka tarjosi hyvän vastuksen

Koskela: ”Suoritusvarmuus tuloksen tekemisessä lämmittää mieltä.”

Haka vs HJK 27.6.2020. Photo: © Jussi Rämä

Haka vs HJK 2-3 (1-2)

HJK:n voitto Valkeakoskella tuli lähes trooppisissa olosuhteissa. Kuumuus kentällä vaikutti molempiin joukkueisiin yhtälailla, mutta Klubi pystyi hallitsemaan ottelun tapahtumia.

– Tiukka vieraspeli todella vaativissa olosuhteissa niin kuin tietysti osattiin odottaa. Haka tulee olemaan myös liigassa hyvä joukkue. Tänään oli selvää, että on mahdotonta tulikuumalla tekonurmella pitää korkeaa tempoa läpi ottelun ja tulee myös hetkiä, kun puolustetaan matalammassakin blokissa pidempiä aikoja kuin normaalisti. Tietysti tehtiin lopusta turhan jännä, mutta peli oli kuitenkin vahvasti kontrollissa ja finaalipaikka sitä kautta täysin ansaittu, kommentoi HJK:n päävalmentaja Toni Koskela ottelun päätyttyä.

Ottelutahti on ollut tiukka, ja HJK on nyt pelannut kolme vierasottelua putkeen.

– Kaiken kaikkiaan, kun ajattelee viimeistä 12 päivää, niin arpa toi meille  kolme vieraspeliä. Kerryttettiin matkustustunteja lähes vuorokauden verran käymällä Kokkolassa, Turussa ja Valkeakoskella. Siihen päälle, kun lyö viimeisen viikon helteet ja varsinkin tämän päivän todella kovat olosuhteet, niin suoriuduttiin varsin tyylikkäästi. Tietynlainen 90 minuutin säkenointi puuttui kahdesta tämän viikon ottelusta, mutta suoritusvarmuus tuloksen tekemisessä lämmittää mieltä, jatkaa Koskela.

– Nyt matkustetaan kotiin ja huomenna lepäillään ennen kuin aloitetaan valmistautuminen kohti liiga-avausta ja vierasreissua Lahteen.

Toni Koskela vaihtopenkin läheisyydessä - HJK Helsinki. Photo: © Jussi Rämä

HJK kohtaa FC Lahden Veikkausliigan avauksessa keskiviikkona 1.7.2020 Lahdessa kello 18:30. Ottelusta on suora lähetys Ruudussa »

HJK:n ensimmäinen Veikkausliigan kotiottelu pelataan keskiviikkona 8.7.2020 kello 18:30 Bolt Arenalla. Varmista paikkasi katsomossa ja osta HJK:n kausikortti »