mainos
HJK Helsinki - Helsingin Jalkapalloklubi

Medialle / For media

Akkreditointi

Haluamme taata ammattitoimittajille parhaan mahdollisen työrauhan. Tästä syystä kaikkiin HJK:n kotiotteluihin vaaditaan akkreditointi. Hyväksytty akkreditointi kuitataan aina joko kirjallisesti tai suullisesti.

HJK:lla on oikeus valita akkreditoinnin saavat henkilöt. Koska mediapaikkoja on rajoitetusti, emme välttämättä voi taata hyväksyttyä akkreditointia kaikille halukkaille.

Ilmoittaudu tapahtumaan:

 

Median pelisäännöt HJK:n kotiotteluissa

Median sisäänkäynti tapahtuu Telia 5G Areenan mediaovesta (Urheilukatu 5, katutaso). Varmistaudu turvatarkastukseen ja todistamaan henkilöllisyytesi.

Medialle on varattu stadionilta erilliset työskentelytilat. Kirjoittaville toimittajille on oma mediakatsomo Telia 5G Areenan Yläkatsomon yhteydessä. Kuvaajille on varattu omat toimintatilat kenttätasolta.

Median tulee pysyä merkatuilla työskentelyalueilla. Kuvaajien ei ole lupa poistua kenttätasolta katsomoon, eikä pressikortti oikeuta ilman erillistä pääsylippua muualle kuin mediakatsomoon tai erikseen medialle merkatuille paikoille.

Ottelun jälkeen pelaajahaastattelut tehdään stadionin alakerran Mixed Zonella. Valmentajien pressitilaisuudet ovat Yläkatsomon mediatilassa (Veikkausliiga) tai katutason Hall of Famessa (europelit).

Mikäli et saa HJK:n mediapostia mutta haluat HJK:n medialistalle, laita tietosi meilillä: media(a)hjk.fi.

 

Kaikki haastattelupyynnöt HJK Median kautta:

HJK Media
040 559 3813
media(a)hjk.fi

 

Aineisto-ohjeet

Ottelutapahtumiin toimitettavien digitaalisten mainosaineistojen tekniset ohjeet löytyvät tästä »

HJK:n virallinen tunnus on ladattavissa tästä »
HJK pidättää kaikki oikeudet logon käyttöön. Lupa logon käyttöön on pyydettävä HJK:lta. Muuta kuin virallista versiota ei ole missään olosuhteissa lupa käyttää.

Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa tästä ».