Kausikorttilainen: Muista lunastaa lippusi VPS-matsiin

VPS-kotimatsi mennään vielä poikkeusjärjestelyillä päätykatsomoiden sulkemisen johdosta.

HJK:n seuraava kotiottelu pelataan ensi keskiviikkona 19.4. VPS:aa vastaan kello 18 Bolt Arenalla. Päätykatsomot ovat yhä kiinni Palloliiton kurinpitopäätöksen mukaisesti. Näin ollen siirrämme Klubipäädyn kausikorttilaiset Pääkatsomoon.

HJK:n tekemä valitus päätykatsomoiden sulkemisesta on yhä käsittelyssä Urheilun oikeusturvalautakunnassa.

Klubipäädyn kausikorttilaisille on lähetetty sähköposti, josta voi lunastaa veloituksetta lipun VPS-matsiin. Mikäli et ole saanut sähköpostia, ole yhteydessä sähköpostilla osoitteeseen [email protected].

Pääkatsomon kausikorttilaisille tarjotaan jälleen mahdollisuus vaihtaa paikka Klubipäädyn tieltä Pääakatsomon lohkoon 110. Toinen vaihtoehto on pitää oma paikkasi, mutta muistathan lunastaa varauksesi kirjautumalla tunnuksillasi osoitteeseen hjk.lippu.fi. Pääkatsomon kausikorttilaisille on lähtenyt sähköpostilla tarkempi ohjeistus lipun lunastamisesta sekä varauksen lunastamisesta. Mikäli et ole saanut ohjeistusta, ole yhteydessä [email protected].

Lumme Energia Aurinkokatsomon (Itäkatsomon) kausikorttilaisten tulee lunastaa paikkavaraus, kuten avausottelussakin Honkaa vastaan. Mikäli et ole saanut ohjeistusta sähköpostiisi, ole yhteydessä [email protected].

Käytännössä lippuvarauksen voi lunastaa seuraavasti. Lippu.fi on toimittanut sähköpostitse kausikorttilaiselle varausvahvistuksen, joka sisältää varauskoodin. Varauskoodilla asiakas voi lunastaa veloituksetta oman paikkansa. Varauskoodi syötetään hjk.lippu.fi-verkkokaupassa kohtaan Omat tiedot -> Omat varaukset.

Lippujen lunastamisesta luovutaan kauden kolmannesta kotipelistä lähtien, jolloin myös päätykatsomot ovat jälleen normaalisti käytössä.

HJK-junioreiden ja muiden Klubin jäsenmaksun maksaneiden piti lunastaa lippu kauden avausmatsiin Honkaa vastaan. Jatkossa HJK-juniorit pääsevät matsiin normaaliin tapaan veloituksetta MyClub-sovellusta näyttämällä. Jäsenetuun kuuluu, että jokainen juniori voi ottaa mukaansa yhden kaverin.

Tiedotamme erikseen jäseniä mahdollisista poikkeusotteluista, joissa on tarvetta lipun lunastamiselle. Tällaisia pelejä voivat olla esimerkiksi europelit.

Lipunmyynti VPS-otteluun on normaalisti auki osoitteessa hjk.lippu.fi. Muistutamme yhä kevään lippupaketista, jolla näet neljä kotimatsia kahden hinnalla. Lippupaketin myynti päättyy VPS-otteluun 19.4.

Huomioi myös, että jatkossa lippujen tai kausikorttien ostaminen HJK:n toimiston aulasta ei onnistu enää e-passilla tai kulttuuripassilla. Voit kuitenkin hyödyntää e-passia Lippu.fi-toimipisteissä, jollainen löytyy esimerkiksi K-Citymarket Ruoholahdesta sekä Stockmannilta.