Ennakko: HJK vs KTP

Toni Koskela: ”Tuloksellisesti tilanne on hyvä, mutta pelillisesti on monia asioita, joita voimme tehdä selkeästi paremmin.”

Katso video!

HJK vs KTP 
To 24.6.2021 klo 18:30 
Bolt Arena

Klubin Veikkausliigamatsit jatkuvat huomenna Bolt Arenalla. HJK vs KTP alkaa kello 18.30, ja yleisö on lämpimästi tervetullut otteluun. Liput matsiin myydään HJK:n lippukaupasta liput.hjk.fi.

HJK veti viimeistelytreenit lämpimässä – tai oikeammin kuumassa – säässä. Joukkue lähtee huomiseen otteluun tuloksellisesti hyvästä asemasta.

– Tuloksellisesti tilanne on hyvä, mutta pelillisesti on monia asioita, joita voimme tehdä selkeästi paremmin. Tietysti, kuten Maarianhaminassa ja Valkeakoskella, kun vastustaja puolustaa kymmenellä lähellä boksia, ei ole helppoa luoda maalipaikkoja, analysoi päävalmentaja Toni Koskela.

– Perussuorittamisessa voimme olla parempia: pallon liikuttamisessa, syötetään kovemmin ja nopeammin ja totta kai pieniä nyansseja lähempänä boksia, jotta se hallinta muuttuu laadukkaiksi maalipaikoiksi.

– Mutta ennen kaikkea se, miten pelaamme kun siirrymme johtoon. Siinä meidän pitää pystyä jatkamaan samaa toimintaa. Ilvestä vastaan emme tehneet peliä tappavaa maalia paikoistamme, mutta pelasimme järkevästi ja hyvin viimeiset 20–25 minuuttia.

Perinteinen jalkapalloseura FC KTP saapuu Bolt Arenalle toistamiseen tänä vuonna. Maaliskuun alussa Suomen Cupissa HJK voitti 6-1.

– KTP on muuttunut paljon maaliskuusta, ovat saaneet useita vahvistuksia. KTP on suhteellisen selkeä. He haluavat puolustaa matalalla, mikä on luonnollista. Voisi odottaa, että aika passiivinen matala blokki on huomenna vastassa, kertoo Koskela.

– Heillä on muutama sellainen pelaaja, jotka ovat vastahyökkäyksissä sellaisia, joita meidän täytyy katsoa tarkalla silmällä, kun hyökkäämme, ettemme avaa liian suuria tiloja vastahyökkäyksiin.

Pelaajatilanne HJK:ssa on kohtuullisen hyvä. Luis Murillo on jo osallistunut harjoituksiin ja tilannetta tarkastellaan päivä kerrallaan. Dylan Murnane mursi nenänsä Ilves-ottelun alussa ja on sivussa huomisesta ottelusta. Samoin Kevin Kouassivi-Benissan jää sivuun pienen sairastelun vuoksi.

Ottelu on avoin yleisölle. Liput otteluun myydään HJK:n lippukaupasta liput.hjk.fi. Suora TV-lähetys matsista on katsottavissa Ruudusta »

210624 HJK vs KTP