HJK ottaa vastuulleen Bolt Arenan ruoka- ja juomapalvelut – palveluntuottajaksi Helsinki Rock and Roll Oy

HJK ottaa jatkossa isomman vastuun ottelutapahtumien ruoka- ja juomapalveluista. Alihankkijana palvelun tuottaa Helsinki Rock and Roll Oy.

Bolt Arena

HJK:n sataprosenttisesti omistama Helsinki Stadion Management Oy (HSM) ottaa aiemmista malleista poiketen Bolt Arenan ravintola- ja anniskelutoiminnat omaan ohjaukseensa. HSM on tehnyt palveluntuottajasopimuksen Helsinki Rock and Roll Oy:n (HRR) kanssa.

Helsinki Rock and Roll Oy tunnetaan muun muassa Tavastia-klubin taustayhtiönä. HRR on vastannut muun muassa festivaalien ruoka- ja juomapalveluiden tuottamisesta.

– HRR:n kokemus nimenomaan tapahtumien ruoka- ja juomapalveluiden suunnittelussa ja toteutuksessa oli se käytännön osaaminen, mitä tähän tilanteeseen tarvittiin, HJK:n kaupallinen johtaja Sirja Luomaniemi sanoo.

Kaikkien palveluiden tuotanto suunnitellaan tiiviissä yhteistyössä HSM:n ja HRR:n kanssa. Merkittävä rooli suunnittelussa on myös HSM:n ruoka- ja juomakumppaneilla, joiden ammattitaitoa tullaan hyödyntämään. Tarkoituksena on osallistaa kumppanit mukaan Bolt Arenan ruoka- ja juomapalveluiden kehittämiseen.

Bolt Arenan ravintola- ja kioskitiloissa tehdään parhaillaan brändäys- ja perusparannustöitä. Sen takia kioskit ja ravintolatilat eivät ole vielä normaalilla tavalla käytössä alkukaudesta.

Pyrimme kauden ensimmäisissä kotipeleissä ratkaisemaan palvelutarjonnan logistisia haasteita väliaikaisjärjestelyin ja parantamaan palveluita sitä mukaa kun saamme kioskitiloja auki. Töitä riittää ja aikataulu on tiukka, mutta fokus on perusasioiden kuntoon laittamisessa pala kerrallaan.

– Alkutilanne on haastava, koska lähdemme takamatkalta kauteen ja ruoka- ja juomapalveluiden infra täytyy käytännössä rakentaa nollista. Esimerkiksi nyt koetut yöpakkaset tarkoittavat sitä, että vedet ovat kauden avausmatsissa poikki Itäkatsomossa ja Yläkatsomossa. Kiitämme jo etukäteen yleisöä kärsivällisyydestä kauden alkumetreillä. Kannustamme myös esittämään toiveita ja rakentavaa palautetta reippaasti, Luomaniemi kertoo.

Bolt Arenan ravintolan taustatiimin tavoittaa sähköpostilla osoitteesta [email protected].

Tiedotamme kauden edetessä lisää ruoka- ja juomapalveluista. Pyrimme myös otteluinfoissa kertomaan selkeästi ja kattavasti, mitä palveluita ottelussa on tarjolla, ja mistä palvelut löytyvät.

Ensimmäisen kerran ruoka- ja juomapalvelut ovat vaillinaisesti käytössä kauden avausottelussa Honkaa vastaan 5.4. Liigacupin finaalissa 1.4. kahvibuffetista vastaa HJK P12 Akatemia -joukkue.

Tiedustelut aiheeseen liittyen:
Sirja Luomaniemi, HJK:n kaupallinen johtaja
[email protected]
+358 40 5750331