HJK vs HPS – Liput otteluun myynnissä nyt!

Kauden ensimmäinen yleisöottelu pelataan ensi perjantaina, kun HJK kohtaa HPS:n Kansallisen Liigan ottelussa kello 18:30.

HJK vs HPS 2.6.2021

HJK vs HPS 
Pe 4.6.2021 klo 18:30 
Kansallinen Liiga – Bolt Arena 

Lue lisää: Lipunmyynti HJK:n otteluihin »

Yleisö on vihdoin tervetullut HJK:n otteluihin! Rajoitusten lievennysten ansiosta voimme avata lipunmyynnin 100 henkilölle ensi perjantaina 4.6. kello 18:30 pelattavaan Kansallisen Liigan otteluun HJK vs HPS.

Kansallisen Liigan kausikortilla voit lunastaa ilmaisen pääsylipun otteluun. Nopean aikataulun vuoksi myös irtoliput tulevat myyntiin samaan aikaan. Lipun hinnat ovat 12,50 € (aikuinen) ja 7,50 € (lapsi 4–15 vuotta). 

Otteluun avataan kaksi 50 henkilön lohkoa Itäkatsomoon. Kulku eteläiseen lohkoon on portista 5 ja pohjoiseen lohkoon portista 6. Lipunmyynnin stadionkartassa on huomioitu turvavälit.

Pääsylippujen myynti ja lunastaminen tapahtuvat HJK:n lippukaupassa: liput.hjk.fi »

HUOM! Porteilla ei ole lipunmyyntiä.

Lipun ostaminen vaatii kirjautumisen tai asiakastilin luomisen HJK Lippukauppaan, jonka jälkeen jokainen on oikeutettu yhden ottelulipun hankkimiseen.

Kansallisen Liigan kausikortit ovat myös edelleen myynnissä! Kausikortin hinta on vain 30 €, ja niitä myydään HJK:n lippukaupassa: liput.hjk.fi »

HJK Store on myös auki ottelupäivänä HJK:n toimistossa! Hanki sieltä sinivalkoista päälle illan matsiin.

Luethan ohjeet huolellisesti

Koronaviruspandemian aiheuttaman poikkeustilan vuoksi ottelutapahtuman henkilömäärä on turvallisen tapahtuman takaamiseksi rajoitettu. Rajoitus on valtioneuvoston suosituksesta ja aluehallintoviranomaisen päätöksellä voimassa toistaiseksi.

Näin ostat tai lunastat pääsylipun otteluun

  1. Mene osoitteeseen liput.hjk.fi ja kirjaudu sisään. Mikäli sinulla ei vielä ole asiakastiliä, luo ensi oma asiakastilisi.
  2. Klikkaa etusivulla HJK vs HPS -ottelun banneria, josta pääset stadionnäkymään.
  3. Ottelun istumapaikat löytyvät Itäkatsomosta sinisinä näkyvistä lohkoista.
  4. Vapaat paikat ovat sinisiä ja niitä voi ostaa ainoastaan yhden per henkilö. Kansallisen Liigan kausikortin omistaja pystyy lunastamaan lipun ilmaiseksi.
  5. Etene ostoskoriin painamalla ”Jatka”.
  6. Lisää tilin sähköposti, jolle lippu ostetaan, ja valitse, ostatko aikuisten vai lasten lipun. Kausikortin omistajana valitse ilmainen kausikorttilaisen lippu. 
  7. Mikäli sinulla on voimassa oleva kausikortti, lipun hinta muuttuu 0 euroksi.
  8. Siirry maksamaan tai lunastamaan painamalla ”Jatka”.
  9. Löydät lippusi omalta Klubitililtäsi, ja voit halutessasi lähettää sen tekstiviestillä puhelimeesi.

Klubin jäsenliput

Aktivoidulla HJK:n junioreiden ja vapaaehtoisten Klubin jäsenliput -jäsenyydellä ei voi vielä lunastaa lippua tähän otteluun. Klubin jäsenliput pyritään saamaan voimaan kesäkuun muihin kotiotteluihin.

Ottelun järjestelyt poikkeusoloissa

Koronaviruspandemia aiheuttaa erityisjärjestelyjä ottelutapahtumiin. Turvallisen ottelutapahtuman takaamiseksi noudatamme viranomaisohjeistuksia ottelun järjestelyissä. 

Tutustu huolellisesti ohjeisiin:  COVID-19 – Ottelujärjestelyt »

Pandemiatilanteen eteneminen saattaa aiheuttaa muutoksia ottelutapahtuman järjestelyihin.