HJK aloittaa isosisko/isoveli -ohjelman

HJK aloittaa tyttöjen ja poikien Akatemiajoukkueissa uuden isosisko/isoveli -ohjelman, jonka tarkoituksena on lisätä yhteisöllisyyttä eri ikäisten pelaajien välillä.

HJK Juniorit
Matti Peltola ja Lauri Siik

Komiteaksikin kutsuttua isosisko/isoveli -ohjelmaa johtaa tyttöjen 2009-syntyneiden Akatemian vastuuvalmentaja Sanna Malaska, joka työskentelee HJK:ssa myös iltapäiväkerhon vastuuohjaajana.

– Olen tosi innostunut tästä hankkeesta. Uskon, että pystymme tämän avulla lisäämään seurayhtenäisyyttä merkittävästi. Aloitamme varovaisesti viidellä parilla, mutta jatkossa voimme toivottavasti lisätä osallistujien määrää, Malaska taustoittaa.

Yksi ohjelman kantavista teemoista on kunnianhimo, joka näkyy mm. intohimoisena suhtautumisena omaan lajiin ja koulunkäynnin hoitamista parhaalla mahdollisella tavalla.

– Ohjelmassa on erilaisia aktiviteetteja, kuten harjoitusvierailuja, otteluanalyysejä ja vaikka yhteisiä lounastapaamisia. Vanhempien pelaajien on luonnollisesti tarkoitus toimia nuorempien opastajina, mutta kuten oikeissakin perheissä vanhemmat sisarukset oppivat myös nuoremmiltaan. Olen todella iloinen, että saimme motivoituneita pelaajia molempiin rooleihin. Tuskin maltan odottaa toiminnan käynnistymistä.

– Haluamme tehdä tämän mahdollisimman huolellisesti ja pitkäjänteisesti. Ensimmäisen vaiheen on tarkoitus kestää puoli vuotta. Sen jälkeen analysoimme hankkeesta saadut opit ja mietimme jatkoa, Malaska päättää.

Osallistujat

Kerttu Kossila, 2010-Akatemia & Siiri Siivonen, B-nuoret
Elin Brandt, 2009-Akatemia & Tilda Hirn, B-nuoret
Aron Luoma, 2011-Akatemia & Saku Heiskanen, HJK Klubi 04
Lauri Siik, 2010-Akatemia & Matti Peltola, HJK Miehet
Tarmo Takala, 2009-Akatemia & Santeri Väänänen, HJK Miehet