Ennakko: HJK vs Inter

Klubi saa hyvän mittarin tasolleen, kun FC Inter saapuu Talin halliin.

Klubin Suomen Cup jatkuu ottelulla turkulaista FC Interiä vastaan Talin jalkapallohallissa huomenna lauantaina kello 13:30. 

Kauteen valmistautumista on nyt viisi viikkoa takana. Tässä vaiheessa joukkue harjoittelee kovaa ja paljon, joten pelaajat ovat sekä fyysisesti että henkisesti varsin kovilla.

– Jätkät ovat pystyneet pitämään hyvän intensiteetin treeneissä ja on ollut korkeaa laatua pallollisessa harjoittelussa. Luottavaisin mielin menemme huomista kohti, toteaa päävalmentaja Toni Koskela.

HIFK-ottelun ensimmäinen puoliaika oli monella tapaa erittäin hyvää peliä HJK:lta. Tätä samaa ilmettä on joukkueen tarkoitus pitää yllä.

–  Olimme tosi vahvoja meidän korkeassa prässissä. Taas teimme maalin sen jälkeisessä tilanteessa. Pallollisessa pelissä oli paljon hyvää, pystyimme etenemään vastustajan boksiin saakka ja loimme paljon maalipaikkoja. 

– Inter on aavistuksen erilainen joukkue ja tulee aiheuttamaan uudenlaisia ongelmia meidän prässille. Saamme tästä uuden mittarin ja on kiva päästä näkemään, mitä huomenna tapahtuu, ennakoi Koskela.

Kokoonpanoon on luvassa pieniä muutoksia, ja pelaajatilanne on paranemaan päin. Joonas Vahtera sai tällä viikolla lähes täyden treeniviikon ja on ensi viikolla täydessä treenivahvuudessa. Henri Toivomäenpaluu alkaa myös olla lähellä. Roni Peiposelta jää myös tämä ottelu väliin pienten ongelmien vuoksi. 

Talin hallin kapasiteetti on rajallinen, joten osta lippusi ajoissa ennakkoon tästä »

HJK vs INTER
La 8.2.2020 klo 13:30
Talin jalkapallohalli

Liput otteluun: HJK.fi/liput »