Finnair Stadiumin uusi ravintoloitsija esittäytyy

HJK:n kotiotteluissa ravintola FreshCo on avoinna tuntia ennen ottelun alkua. Tarjoamme runsaan ja herkullisen buffet-päivällisen hintaan 25€. Terassilta on mahtavat näkymät kentälle pelitapahtumiin ja terassilla tarjoillaan myös maistuvaa grilliruokaa, baarien ja fastfood-palveluiden lisäksi. Terassi aukeaa tuntia ennen ottelua porttien avauksen yhteydessä.

Etelä- ja itäkatsomoiden kioskit on uusittu. Eteläpäädyssä on tuntia ennen ottelua pregame-tarjontaa ja tarjouksia! Kaikkiin fastfood-pisteisiin on saatavilla käteviä tuotelipukkeita, jotka käyvät maksuvälineeksi kaikissa myyntipisteissä koko kauden ajan.

Aitiot palvelevat myös tarpeidenne mukaan – kausi avataan jo tulevia Etelä-Afrikan MM-kisoja makustellessa herkullisen buffetin muodossa. HJK:n myyntipalvelu ja ravintolanmyyntipalvelu palvelevat teitä aitiopalveluissa ja -tarjoiluissa.

Katutasossa on myös Champions Club VIP, jonne liput voi hankkia HJK:n myyntipalvelusta. Lippupakettiin sisältyy ruoka ja juomatarjoilu.

Varaa pöydät maanantaiksi vaikka heti

Pöytävarauksissa sekä kaikissa ruoka- ja juomatarjoiluihin liittyvissä asioissa myyntipalvelumme palvelee arkisin klo 9-16 osoitteessa [email protected] tai puhelimitse 020 766 9999.

Toivomme pystyvämme palvelemaan teitä hyvin ja otamme luonnollisesti mielellämme vastaan kehitysideoita ja palautetta.

Näytä Klubilaisuutesi maanantaina – saat erikoistarjouksia

Finnair Stadiumin ravintolapalvelut ovat uudistuneet. Sen kunniaksi HJK:n kannattajat saavat huipputarjouksia virvokkeista ennen maanantain kotiavausta FC Hakaa

Tarjous on voimassa ennen Haka-ottelua Finnair Stadiumin eteläpäädyn ja itäkatsomon Karjala-kioskeissa HJK:n fanikorttia tai HJK-kaulaliinaa vilauttamalla.