HJK murskasi MYPA:n toisen jakson kirillä

Ottelu alkoi kotijoukkue HJK:n kannalta murheellisesti. Pelikellon näyttäessä vain neljää minuuttia, Ville Wallénin sijasta veräjän suuta vartioinut Saku-Pekka Sahlgren joutui poimimaan pallon verkosta. MYPA:n ensimmäisestä kulmasta laitalinkkinä viilettänyt Ville Oksanen pääsi nikkaamaan pallon komeasti kantapäällään sisään.

Vierailijoiden tarjoama kylmä suihku ei kuitenkaan tuntunut herättävän kohmeisesti esiintynyttä kotijoukkuetta. HJK:n paras paikka ensimmäisellä puoliajalla siunaantui Jarno Parikalle, joka pääsi keskityksestä ohjaamaan maalia kohti. MYPA:n maalivahti Ville Iiskola vei kuitenkin pitemmän korren. Jatkotilanteesta Erfan Zeneli pääsi ampumaan, laukaus kuitenkin leijui lähes kokonaan ulos stadionilta.

Ensimmäinen puoliaika oli tasaista pelailua. Kotijoukkueen otteista paistoi motivaation puute, mikä teki johdon puolustamisen MYPA:lle helpoksi.

Toiselle puoliajalle HJK asteli sisuuntuneena. Tiukan painostusjakson päätteeksi 57. minuutin kohdalla keskikentällä esimerkillisesti rouhinut Cheyne Fowler pussitti pallon maaliin komealla sijoituksella 25 metristä.

Minuutti tasoituksesta Klubi iski jälleen. Sebastian Mannströmin esityöstä Berat Sadik pääsi nikkaamaan pallon tyynesti maalin takanurkkaan.

Ottelun hienoin hetki tapahtui 65 minuutin kohdalla, kun Berat Sadikin upeasta syötöstä ensimmäiset minuuttinsa Veikkausliigassa pelannut Robin Lod pääsi siirtämään pallon tyhjään maaliin. 3-1 maali vapautti HJK:n pelin ja katkaisi vierailijoiden selkärangan.

Kentälle samaan aikaan nuoren Lodin kanssa marssinut Jari Litmanen pääsi pyörittämään mielivaltaisesti pelitapahtumia. Kentän nestorin vaikutus kanssapelaajiinsa oli jälleen häkellyttävä.3-1 maalin jälkeen ottelu eteni loppuun saakka täysin kotijoukkue HJK:n komennossa.

1. minuutin kohdalla Cheyne Fowler pääsi vielä komealla puolivolleylla kaunistelemaan loppulukemiksi 4-1.