HJK:n joukkuekuva kaudelle 2023 – peliasut ja kumppanit

HJK:n virallinen joukkuekuva kaudelle 2023 otettiin torstaina 20.4.

HJK:n Veikkausliiga-joukkue kuvattiin trostaina 20.4. Bolt Arenalla. Tunnelma kuvauksissa oli leppoisa. Voit katsoa tunnelmia kuvauksista alla olevasta videosta (TikTok).

@hjkhelsinki1907 Joukkuekuva ✅ ? #behindthescenes #HJK #OnVainYksiKlubi #Klubikulttuuria ♬ Sunshine – OneRepublic

HJK:lla on kaudella 2023 kaksi peliasua, koti- ja vieraspeliasu. Pelipaidan valmistaja on Adidas. Adidaksen ja HJK:n vaatetusyhteistyö on koko Euroopan mittakaavassa pisimpiä yhtäjaksoisia varustesopimuksia. Klubi on käyttänyt Adidaksen nappulakenkiä vuodesta 1965 ja kaikkia muitakin varusteita 1970-luvulta asti.

Kotipelipaita on tuttuun tapaan sinivalkoraitainen. Viime kaudesta poiketen takapuolella paidan alaosassa on sinivalkoiset raidat, kuten oli myös viime kaudella Eurooppa-liigan lohkovaiheen pelipaidassa.

Kotipeliasuun kuuluu siniset shortsit ja valkoiset sukat. Vieraspeliasu on kokonaan keltainen.

HJK:n koti- ja vieraspeliasu kaudella 2023.

Pelipaidoissa näkyvät kumppaneista etupuolella Apu, OP Uusimaa, Foodora, Busmo ja Stadium. Takapuolelta löytyvät Silja Line ja Mehiläinen. Hihassa komeilee MatchWornShirt. Shortsien takaosasta löytyy Foodora ja sukissa näkyy DSV.

Yhtenä erikoisuutena Atomu Tanakan pelipaidassa iso mainospaikka on varattu japanilaiselle Heso Productionille.

HJK:n joukkuekuva 2023.
Ylärivi vasemmalta: Georgios Kanellopoulos, Bojan Radulovic, Valtteri Moren, Matti Peltola, David Ezeh, Kevin Kouassivi-Benissan, Oliver Pettersson, Santeri Hostikka, Pyry Soiri.
Keskirivi vasemmalta: Luis Anula, Niklas Virtanen, Tuomas Silvennoinen, Topi Keskinen, Miska Ylitolva, Maksim Stjopin, Kai Meriluoto, Aapo Halme, Joona Toivio, Jukka Raitala, Anthony Olusanya, Miro Tenho, Mikko Lignell, Ville Wallen, Patrick Cousins.
Alarivi vasemmalta: Roope Riski, Aleksi Paananen, Tuomas Ollila, Jesse Öst, Toni Koskela, Dejan Iliev, Atomu Tanaka, Lucas Lingman, Perparim Hetemaj.