Klubi palaa harjoituksiin

Liigajoukkueen valmistautuminen kauteen 2022 on hyvässä vauhdissa ja joukkueen rakentuminen on jo pitkällä. Lisää sopimuksia julkaistaan tammikuun aikana.

HJK Helsinki Suomen mestari 2021. Photo: © Mira Lönnqvist
HJK juhli 31. Suomen mestaruutta Veikkausliiga-kauden 2021 päätteeksi.

HJK:n liigajoukkue palaa tänään harjoituksiin hyvin ansaitun loman jälkeen. Joukkueen valmistautuminen on hyvässä vaiheessa ja rakentuminen pitkällä. Kokoonpanoon on jo tässä vaiheessa tullut merkittäviä muutoksia, ja tammikuun aikana julkaistaan lisää uusia pelaajasopimuksia.

Uusina pelaajina joukkueeseen liittyvät Arttu HoskonenMurilo Henrique de Araujo SantosJukka RaitalaFabian SerrarensPyry Soiri ja Joona Toivio

Jatkosopimukset tehtiin viime kaudella Miro Tenhon, Atom Tanakan sekä Riku ja Roope Riskin kanssa. Pyry Hannola palaa HJK:n miehistöön lainavuoden jälkeen, ja lisäksi muutaman viime kauden pelaajan kanssa neuvotellaan vielä jatkosta.

Reservijoukkue HJK Klubi 04:sta liigajoukkueeseen on nostettu Samuel Anini jrElmo Henriksson, Patrik Raitanen ja Johannes Yli-Kokko.

Kauden päätteeksi joukkueen jättävät Markus HalstiDaniel O’ShaughnessyLuis Carlos MurilloSebastian DahlströmTim Sparv ja Taddeus Nkeng.

HJK kiittää kaikkia lähteneitä pelaajia ajastaan sinivalkoisissa ja toivottaa heille onnea ja menestystä tulevaan.

Katso lisää: HJK:n liigajoukkueen sopimuspelaajat »

Roope Riski - HJK Helsinki. Photo: © Jussi Eskola
HJK pelasi ensimmäisenä suomalaisjoukkueen UEFA Europa Conference Leaguen lohkovaiheessa.